Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cometto

Lider mondial în productia de trailere si semitrailere destinate transportului agabaritic

19.08.2009
Lider mondial în productia de trailere si semitrailere destinate transportului agabaritic
Fabricantul italian Cometto, unul dintre liderii mondiali în productia de trailere si semitrailere destinate transportului agabaritic este un pionier al acestui domeniu. Prezentă notabilă pe piată încă din anul 1954, compania numără astăzi peste 3.000 de clienti în întreaga lume. Sediul central se află la Borgo S. Dalmazzo-Cuneo - Italia si are o retea de dealeri în peste 60 de tări.
În ultimii ani, Cometto si-a dezvoltat cu succes retelele internationale de service, dar în special a pus accent pe departamentul propriu tehnic, acesta din urmă având la îndemână o tehnologie de ultimă generatie: design tridimensional, simularea miscării etc. Compania si produsele Cometto sunt reprezentate în exclusivitate în România de Powertek Trailers ( www.powertek-trailers.ro ).

Gama largă de produse
Cometto este dintotdeauna o companie inovatoare si oferă clientilor săi solutii perfect adaptate specificului activitătii fiecăruia. Certificată ISO încă din 1998, Cometto a promovat mereu calitatea la toate nivelurile. Atent la clienti si la nevoile acestora, producătorul italian îsi dezvoltă permanent gama de produse anticipând produsele de succes: trailere si semitrailere pentru mărfuri agabaritice, trailere modulare si trailere auto-propulsate.
Dinamismul, know-how-ul, inovatia, reactia rapidă la necesitătile clientului, personalul profesionist sunt elemente-cheie responsabile pentru cotele de piată si expansiunea constantă ale Cometto.

Trailere si semitrailere pentru mărfuri agabaritice

În această gamă se găsesc mai multe tipuri de produse : Step-frame semitrailers destinate transportului diferitelor echipamente utilizate în constructii, componente industriale etc., extensia platformei fiind dublă sau simplă, suspensie hidraulică sau pneumatică; Flat-Bed Semitrailers destinate transportului prefabricatelor si structurilor mari, extensia platformei fiind simplă, dublă sau triplă până la 45 m, suspensie hidraulică sau pneumatică; Low-Bed Semitrailers destinate transportului diferitelor echipamente constructii etc., suspensie hidraulică.

Caracteristici generale

* trailere si semitrailere cu 2 până la 8 axe
* concepute pentru transportul mărfurilor, structurilor metalice sau al utilajelor cu tonaj mare
* se potrivesc oricăror masini transportoare obisnuite cu sarcina utilă între 13.800 si 34.400 kg
* permit deplasarea cu o viteză de până la 100 km/h
* dotate cu rampă spate pentru încărcare
* platforme fixe sau extensibile

Trailere modulare

În această gamă se găsesc mai multe tipuri de produse: Light Modular Semitrailers destinate transportului încărcăturilor usoare si semi-grele si se pot deplasa cu o viteză de până la 80 km/h; Low Modular Trailers destinate transportului încărcăturilor mari (nave, tancuri, turnuri eoliene etc.); Heavy Modular Vehicles destinate transportului încărcăturilor foarte mari care cântăresc câteva mii de tone (instalatii diferite din industria petrochimică, echipamente pentru statiile de transformare etc).

Caracteristici generale
* Vehicule cu 4 roti pe ax
* Module formate din 2 până la 6 axe
* Capacitate de transport de până la 8.000 tone
* Manevrabilitate deosebită datorită sistemului electronic de directie
* Lătimea poate fi de 2,43 sau 3 m, ceea ce permite mutarea rapidă a trailerului

Trailere auto-propulsate
Caracteristici generale
* Create special pentru transportul navelor foarte mari
* 2,3,4....până la 36 de axe cu sarcina utilă de la 80 la 1.000 tone
* Manevrabilitate deosebită în spatii limitate
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI