Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
NOU IN ROMĀNIA

ĪNCHIRIERE DE PALPLANŞE PRIN SC ROMNED SRL

08.01.2010

Datorită unei strategii curajoase de investiţii  şi a unui plan de afaceri bine puse la punct  de catre conducerea firmei noastre, Romned SRL doreşte să sară īn ajutorul clienţilor īn acestă perioada mai dificilă din punct de vedere economic şi să ofere acestora posibiliatea să īnchirieze nu numai utilajele necesare realizării de fundaţii dar şi posibiliatea īnchirierii materialelor necesare;  palplanşe, profile metalice etc.  Dorim pe această cale să ajutăm constructorii să-şi realizeze proiectele  cu efort financiar minim.
SC RomNed SRL  și-a mărit parcul de utilaje cu īncă 2 ciocane vibratoare.
Īntelegem că  in momentul actual firmele de constructii nu sunt interesate sa faca achizitii și de aceea ne-am mărit noi parcul de utilaje de inchiriat  cu două achiziții importante: ciocanul vibrator ICE 815C si ICE 625B.

ICE 815C
Ciocanul vibrator ICE 815C, unul dintre cele mai puternice create de producătorul olandez, poate fi īnchiriat de la SC RomNed SRL.  Acest ciocan, īn configurația cu menghina dublă  poate vibroīnfige țevi cu diametrul maxim de 2950 mm īn aproape orice tip de sol, datorită forței centrifugale de 1243 Kn și momentului excentric de 46 Kgm.  Palplanșele și profilele metalice I sau H pot fi vibroīnfipte chiar și īn condiții de sol extrem de grele, marnă sau argilă foarte compactă.Specificatii:

Moment excentric:  46 kgm
Forţă Centrifugală: 1243 Kn
Amplitudine (cu menghină): 18,2 mm
Greutate (cu menghină 160TU): 8550 kgICE 416L

Ciocanul vibrator ICE 416L este unul dintre cele  mai populare modele ale producătorului olandez. Datorită frecvenței mici și a amplitudinii mari este ideal pentru vibroīnfigerea  palplanșelor īn soluri tari-argiloase. Acest ciocan, īn configurația cu menghina dublă poate "bate" țevi cu diametrul  cuprins īntre 450- 1070 mm.Specificatii:
Moment excentric : 23 Kgm
Forţă Centrifugală: 646 Kn
Amplitudine (cu menghină): 16,2 mm
Greutate (cu menghină 100TU): 4390 kg

ICE 625B
Pentru palplanșe mai scurte de 9 metri, SC RomNed SRL īnchiriază ciocanul vibrator care poate fi montat pe excavator, ICE 625B. Cu un moment excentric de 6 Kgm și o forță centrifugală maximă de 410 Kn este ideal pentru lucrări mai mici.Specificatii:
Moment excentric : 6 Kgm
Forţă Centrifugală: 410 Kn
Amplitudine (cu menghină): 12,9 mm
Greutate(cu menghină 60TU):  1300 kg
 Pentru lucrări care au loc īn interiorul orașului sau aproape de clădiri vechi, SC RomNed IFE SRL pune la dispoziția clienților ciocanele vibratoare cu rezonanță zero.  Aceste ciocane vibratoare nu transmit vibrații dăunătoare clădirilor din jur, datorită unui sistem special de excentrice.

Totodată firma SC RomNed SRL deţine un program exclusivist, creat de ICE Olanda, care ne permite să calculăm, īn funcţie de tipul de sol şi de caracteristicile palplanşelor/profilelor, care este tipul de ciocan vibrator potrivit lucrarii. Pentru că suntem profesionişti şi ne place să lucrăm profesionist,  inginerii si agenţii noştri sunt tot timpul īn legătura cu clienţii, gata să le ofere cele mai bune sfaturi şi să-i ajute pe cāt de mult posibil.

In ultima perioada SC RomNed SRL s-a implicat in doua proiecte foarte importante despre care am vrea sa amintim:

Pasarelă pietonală pe Lacul Snagov
Pe data de 3 iulie 2009, firma Delta Cons SA, din Tulcea a īnceput lucrările la construcția unei pasarele pietonale care va lega insula pe care se află Mănăstirea Vlad Țepeș (unde este īnmormantat Vlad Țepeș) cu malul drept al Lacului Snagov.
Lungimea totală a pasarelei este de 146 de metri, va avea 4 metri lățime și va fi așezată pe 14 piloni. 

La această lucrare SC RomNed SRL a pus la dispoziția constructorului  ciocanul  vibrator ICE 416L. Acest ciocan s-a dovedit suficient de puternic īncāt să vibroīnfigă țevile cu diametrul de 1000mm și lungimea de 13 metri, respectiv 20 metri. Cu toate că s-a lucrat īn condiții destul de dificile,  unitatea de putere hidraulică ICE 550RF fiind așezată pe o barjă, iar ciocanul ținut īn macara, care la rāndul ei era fixată pe o barjă, toate cele 14 țevi au fost puse pe poziție și vibroīnfipte īn doar cāteva zile.
 Suntem māndri că ne-am adus contribuția la acest proiect, care trebuia să se realizeze īncă din anul 2000, și care va face din Mănăstirea Vlad Țepeș un punct de atracție pentru turiști.

Incintă de palplanșe la Petrom City.
Unul dintre cele mai mari proiecte care se desfașoară īn acest moment este "Petrom City" .  Șantierul cu o suprafață totală de 44.000 metri pătrați,  117.000 metri pătrați suprafață construită, va găzdui noul sediu Petrom, care va fi unul dintre cele mai moderne din Europa.
Pe acest șantier, firma Apolodor Foraje SRL a realizat o incintă de plaplanșe cu un vibroīnfigător  ICE 416L īnchiriat de la firma noastra.  Palplanșele de 10 metri lungime, 50 la număr, au fost "bătute" īn 3 zile. 
Cu aceste ultime două proiecte am dovedit īncă o dată, dacă mai era nevoie, că suntem o firma foarte puternică care īncearcă să-și ajute colaboratorii īn orice condiții și care nu se sfiește să se implice īn proiecte importante.


Pentru mai multe informații referitoare la gama de produse comercializate de SC RomNed SRL vă rugăm să ne contactați sau să ne vizitați show-roomul din str. Biharia nr. 67-77, sector 1, Bucuresti. 

 


Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI