Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Excavatoarele Terex

Robustete. Precizie. Eficientă

19.08.2009
Robustete. Precizie. Eficientă
Powertek Company, reprezentantul Terex în România, pune la dispozitia clientilor echipamente versatile, o retea profesionistă de service ce acoperă cu promptitudine toată tara, precum si consultantă financiară personalizată. Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente renumite în întreaga lume, creează întotdeauna valoare, iar Powertek Company aduce această valoare.
Excavatoarele pe senile devin din ce în ce mai populare: aceste utilaje versatile sunt întâlnite tot mai frecvent pe o multime de santiere din toată lumea, cererea fiind în crestere.
Experienta Terex în domeniul producerii acestor echipamente depăseste deja patru decenii, fabrica Terex din Germania fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume care activează pe această piată. Încă din momentul introducerii pe piată utilajele au fost în permanentă îmbunătătite si echipate cu ultimele tehnologii în materie de control, parte hidraulică sau mecanică, astfel că astăzi fiabilitatea si robustetea sunt două atributii definitorii ale excavatoarelor Terex.

Excavatoare mari pe senile

Excavatoarele pe senile de la Terex aduc eficientă la locul de muncă. Consumul mic de combustibil si componentele ce necesită un efort de întretinere minim reduc costurile de operare. Tehnologia de referintă a sistemului hidraulic si a motorului, precum si designul foarte robust al suprastructurii au fost testate în conditii de sarcini grele si si-au demonstrat fiabilitatea. În cazul acestor tipuri de excavatoare principala particularitate este sistemul automatic IDLE - trecerea automată a motorului în sistem relanti în cazul în care se face o pauză în timpul lucrului mai mult de 6 secunde / motorul accelerează automat la nivelul initial în momentul în care se reîncepe lucrul ( când se ating joystickurile). Gama de excavatoare mari pe senile cuprinde 4 modele cu greutăti de operare între 21 si 26 tone. Aceste excavatoare se remarcă prin putere excelentă de săpare, capacitate mare de ridicare, control de precizie în toate ciclurile de lucru, emisie redusă de zgomote, cabina cu vizibilitatea la 360 grade. Motoarele variază între 141 si 170 CP, adâncimea de săpare ajunge până la 7,69 metri, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h.

Excavatoare pe roti
Excavatoarele pe roti de la Terex se remarcă prin precizia componentelor hidraulice, motoarele puternice si eficiente, stabilitate si forta mare de excavare. Cele nouă modele ale gamei, cu greutăti de operare de la 7 la 24 tone se caracterizează prin distributia optimă a masei, control de precizie, design eficient al bratului. Motoarele au putere de la 60 la 168 CP, iar adâncimea maximă de excavare a bratului variază între 3,6 si 6,67 m.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI