Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Ammann cumpără divizia de finisoare de asfalt a Antec/IRM

30.09.2009
Ammann cumpără divizia de finisoare de asfalt a Antec/IRM
Producătorul Ammann a cumpărat divizia de finisoare de asfalt de la compania italiană  Antec/IRM (Italian Road Machinery) cu sediul în San Lazzaro di Savena (Bologna).
Astfel, gamele de finisoare de asfalt mici si mijlocii se vor adăuga gamei curente a producătorului  de utilaje pentru constructia drumurilor, cu sediul în Langenthal (Elvetia).
Produse importante si sofisticate din punct de vedere tehnologic completează gama Ammann pentru constructia de drumuri.
Finisoarele de asfalt creează un strat de suprafată făcut din asfalt sau alte materiale pe o portiune de drum compactată în prealabil. Completarea cu noua gamă de modele înseamnă că Ammann oferă acum clientilor din întreaga lume, toate produsele de care au nevoie pentru a construi drumuri.
Ammann dispune de experienta si cunostintele tehnologice pentru crearea de utilaje, care variază de la procesarea minereurilor până la statii de beton si de la finisoare de asfalt la o gamă complexă de masini pentru compactat. Produsele Ammann sunt fabricate în prezent în nouă unităti de productie din sase tări din întreaga lume. Compania si-a consolidat si mai mult pozitia de piata mondială prin furnizorii săi de echipamente pentru constructia de drumuri.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI