Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 43

Lansarea buldozerului Komatsu D65-16 va fi sărbătorită printr-o conferintă de presă la Frankfurt

30.09.2009
Lansarea buldozerului Komatsu D65-16 va fi sărbătorită printr-o conferintă de presă la Frankfurt
Komatsu Europe sărbătoreste lansarea pe piată a noului model de buldozer D65-16. Acest model a fost prezentat initial publicului în luna aprilie a acestui an, cu ocazia desfăsurării evenimentului Intermat.
Pentru a marca evenimentul asa cum se cuvine, Komatsu Europe va organiza în toamna acestui an, între 28-29 septembrie, la Frankfurt,  în Germania Conferinta de Presă. Participantii la eveniment vor avea ocazia să testeze în premieră noile buldozere D65EX-16  echipate cu o nouă lamă îmbunătătită Sigma Dozer  si noile D65WX-16 cu lama INPAT.

Acest nou buldozer Komatsu de 21 t, disponibil în 3 configuratii standard (EX-WX-PX) are un consum de combustibil foarte redus si productivitate excelentă, cuplate cu deja legendara fiabilitate care caracterizează buldozerele Komatsu. O alegere perfectă pentru pregatirea terenurilor, pentru diverse activităti pe santiere sau pentru constructiile de clădiri, D65-16 dispune acum de o cabină mai performantă, de o transmisie nouă  si un convertizor de cuplu  cu blocare automată. Dincolo de design-ul nou, special, buldozerul Komatsu D65-16 a păstrat un număr mare din caracteristicile inovatoare ale popularului model  D155AX-6.

Bucurându-se de experienta deja dobândită cu ocazia lansării anterioare a lamei buldozerului D155 în decembrie 2005, Komatsu a îmbunătătit calitatea lamei SIGMA Dozer® si a transformat-o într-o lamă 100% versatilă,  care oferă o productivitate de neegalat si cele mai bune performante în activitătile de nivelare si împrăstiere. Disponibilă pentru versiunile EX si WX ale noului buldozer D65-16, lama SIGMA Dozer®  lucrează ca o cupă în formă de "V" pentru o străpungere agresivă si perfectă. Datorită functiei standard de înclinare si a marginilor drepte, această lamă realizează o nivelare perfectă.
Promotor al buldozerelor dotate cu sistemul PLUS, Komatsu asigură o durată de viată mai mare a sasiului utilajului si costuri de întretinere si reparatii semnificativ mai mici comparativ cu orice alt sistem conventional de acest gen de pe piată.
Komtrax, sistemul de monitorizare prin satelit al Komatsu este inclus în standard la toate buldozerele D65-16.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI