Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 43

Liderul mondial în tehnologii de conectare, alege SeniorERP

30.09.2009
Liderul mondial în tehnologii de conectare, alege SeniorERP
Phoenix Contact SRL, filiala locală a Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania, lider mondial în domeniul tehnologiilor de conectare, a ales SeniorERP, sistemul ERP dedicat companiilor de distributie si servicii. Utilizatorii produselor distribuite de Phoenix Contact pot fi regăsiti în peste 60 de state, în toate sectoarele industriale.
SeniorERP va asigura managementul operational pentru 70.000 de produse si 500 de clienti, obiectivul pe termen scurt fiind cresterea productivitătii prin instrumente flexibile de analiză si control ale distributiei la nivel national.
După studierea mai multor oferte  locale si internationale, alegerea sistemului a fost realizată pe baza argumentelor aduse de către SeniorERP: intuitivitatea fluxurilor operationale, compatibilitatea cu business-ul de distributie si referintele clientilor. SeniorERP înlocuieste în cadrul implementării o aplicatie care bloca fluxurile de lucru si afecta grav productivitatea companiei:

"În urma unei analize a proceselor interne, am identificat punctele slabe cu impact major asupra alocării resurselor. Acest proces a revelat probleme majore în fluxurile de activităti existente, acestea fiind dimensionate pentru a răspunde limitărilor impuse de softul de contabilitate existent si nu plecând de la analiza functională, asa cum este normal.
În acest fel, resurse importante de timp si umane erau blocate pentru armonizarea activitătilor firmei cu posibilitătile reduse ale softului si nu invers. Constientizarea acestui fapt a fost momentul când am decis o analiză de oportunitate pentru implementarea unei solutii care să se plieze pe nevoile afacerii si nu invers.
Intuitivitatea solutiei SeniorERP, acoperirea activitătilor curente cu varianta standard precum si referintele pozitive primite de la utilizatori, au stat la baza deciziei de a alege această solutie", a declarat domnul Silviu Toma, Director General Phoenix Contact.
Implementarea SeniorERP va sustine strategia Phoenix Contact prin realizarea a două obiective:

* Îmbunătătirea controlului operatiunilor;
"Activitatea de import si distributie presupune multiple operatiuni specifice repetitive, un control al timpului foarte bun precum si un control atent al fluxurilor de bunuri si servicii asociate; SeniorERP este un sistem ce răspunde foarte bine nevoilor specifice din zona importului si distributiei de produse" a mai adăugat domnul Toma.

 * Cresterea productivitătii; 
"Activitătile de analiză si planificare ocupă un loc important pentru noi; fără un instrument puternic, flexibil si sigur în functionare, astfel de activităti generează o încărcare suplimentară ce poate afecta performanta si coerenta unei structuri locale; integrarea acestor activităti într-un sistem ERP rezolvă aceste situatii cu un număr minim de angajati."
Pe baza datelor din sistem, Phoenix Contact va beneficia de analize extinse la nivel managerial: informatii asupra modului de repartizare a centrelor de venit si cost, evolutia profitului de la o lună la alta, analize încrucisate de tip client-produs, canal de vânzare - gama de produs, topul clientilor din punct de vedere al vânzărilor  etc.
Phoenix Contact are la nivel mondial peste 10.200 de angajati care dezvoltă produse inovative: conexiuni electrice între conductori si circuite imprimate, produse specifice tehnologiei de automatizare si a interfatării de semnale si produse destinate protectiei împotriva socurilor electrice.

Despre Senior Software

* Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc, activând în productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, îmbină progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobândit în urma implementarilor în companii de Distributie si Servicii.
* Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietară, SeniorERP este certificată Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
* Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitătii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitătii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective măsurabile si garantarea replicării calitătii la standarde înalte în orice activitate desfasurată pentru clientii companiei.

SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie. Datorită tehnologiei de ultimă generatie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licentiere flexibilă: SeniorERP Express (licente gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise (www.seniorERP.ro). 
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI