Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Website nou pentru departamentul de închirieri al Bergerat Monnoyeur România

30.09.2009
Website nou pentru departamentul de închirieri al Bergerat Monnoyeur România
Departamentul de închirieri al Bergerat Monnoyeur România va avea începând cu data de 15 septembrie 2009 un website nou, care va putea fi accesat la adresa www.bm-inchirieri.ro.
Venind în întâmpinarea clientilor si potentialilor clienti, site-ul va oferi informatii detaliate despre toate produsele si serviciile oferite de către departamentul de închirieri al Bergerat Monnoyeur România.
Noul site beneficiază de o grafică complet nouă si de o interfată care permite un acces facil la toate informatiile cuprinse în cele cinci sectiuni ale acestuia.

Sectiunea "Despre noi" oferă o imagine de ansamblu asupra domeniilor de activitate ale companiei Bergerat Monnoyeur si în particular a activitătii departamentului său de închirieri.
De asemenea, vizitatorii pot lua cunostintă cu actualitătile acestui departament în ceea ce priveste repartizarea agentiilor locale, produsele si serviciile oferite, precum si cu aparitiile din presa de specialitate. Tot în această sectiune sunt disponibile datele de contact ale tuturor agentiilor Bergert Monnoyeur Închirieri, atât din România, cât si din străinătate.

Sectiunea "Închirieri utilaje" oferă toate informatiile legate de produsele disponibile pentru închiriere: buldoexcavatoare, excavatoare, încărcătoare, buldozere, gredere, compactoare, skiduri, stivuitoare diesel si pe GPL, stivuitoare electrice, nacele elevatoare, grupuri electrogene, compresoare de aer si unelte pneumatice, betoniere, utilaje de compactare, fierăstraie de beton, finisoare si grinzi vibratoare pentru beton, pompe, etc.
Această sectiune contine si formulare online pentru solicitarea de oferte si informatii comerciale.

Sectiunea "Magazinul nostru" oferă toate informatiile despre produsele disponibile pentru vânzare: grupuri electrogene, dispozitive pentru iluminat, compresoare de aer si unelte pneumatice, betoniere, finisoare si grinzi vibratoare pentru beton, maiuri vibratoare, plăci compactoare, fierăstraie cu disc, pompe, consumabile.
În sectiunea "Servicii" sunt prezentate celelalte servicii oferite de Bergerat Monnoyeur Închirieri (consilierea clientilor, transportul echipamentelor), măsurile pe care le ia departamentul pentru asigurarea sigurantei echipamentelor închiriate si angajamentele acestuia în privinta dezvoltării durabile.
Nu în ultimul rând, sectiunea "Resurse Umane" oferă persoanelor interesate posibilitatea să lucreze în compania Bergerat Monnoyeur, accesul la toate informatiile privind posturile vacante, precum si posibilitatea aplicării online la acestea.

Despre Bergerat Monnoyeur Închirieri
Departamentul Bergerat Monnoyeur Închirieri, membru al retelei The Cat® Rental Store, este specializat în închirierea pe termen scurt sau lung (de la o zi la un an) de utilaje si echipamente pentru profesionistii care activează în domeniul constructiilor. Reteaua de închirieri a Bergerat Monnoyeur cuprinde 114 agentii în Franta, Belgia, Polonia si România, un parc de 15.000 de utilaje si peste 700 de colaboratori. În România sunt deschise în prezent două agentii, la Mogosoaia si Timisoara.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI