Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Otel de înaltă calitate

Programele HARDOX WEARPARTS si HARDOX IN MY BODY

21.10.2009
Globalizarea si invadarea pietelor din întreaga lume cu produsele "made in China" a determinat atât producătorii fie ei de utilaje de constructii, oteluri sau alte componente să pledeze pentru utilizarea de către clienti numai a pieselor de schimb sau a componentelor originale, acestea rezistând în timp la uzură si prelungind viata utilajelor.
Compania suedeză SSAB Oxelosund s-a alăturat si ea acestui demers si a lansat două programe prin care urmăreste ca împreună cu partenerii săi să promoveze si să le ofere clientilor produse de calitate realizate din materiale originale, de calitate.

Dacă analizăm lucrurile din punct de vedere al psihologiei clientului final, indiferent dacă obiectul cumpărat este un obiect electrocasnic sau un utilaj de constructii, numele mărcii producătoare si recunoasterea acesteia de către cumpărători reprezintă dovada calitătii produsului respectiv.
Garantia calitătii este adusă de numele companiei, care având un istoric, investind în cercetare si garantând cu numele său ceea ce produce, oferă clientilor siguranta unui produs de calitate. Această abordare este evidentă în industria produselor electronice sau auto si câstigă din ce în ce mai mult teren si pe piata utilajelor de constructii. De cele mai multe ori, clientii care lucrează în balastiere, cariere, minerit, fabrici de ciment sau în domeniul constructiilor au dubii în ceea ce priveste calitatea  pieselor de schimb sau a materialelor din care acestea sunt făcute, orice rabat de la calitate reflectându-se în costurile de productie si costurile de mentenată a utilajelor.Orice client îsi doreste piese de schimb sau utilaje care să reziste mai mult în vederea reducerii costurilor de exploatare.
În vederea oferirii si garantării calitătii utilajelor si a pieselor de schimb, compania SSAB a căror plăci cu rezistentă la uzură Hardox sunt marcă înregistrată, derulează împreună cu partenerii săi din toată lumea două programe HARDOX WEARPARTS si HARDOX IN MY BODY.

HARDOX WEARPARTS este o retea internatională pentru producătorii pieselor de uzură de înaltă calitate. Membrii utilizează numai produse Hardox si împărtăsesc obiectivul de a oferi cele mai bune piese de uzură cu cele mai bune servicii.
Prin HARDOX WEARPARTS clientii au garantia că piesele de schimb produse de colaboratorii SSAB înscrisi în acest program (lame de buldozer, blindaje de concasoare, ciururi, pâlnii, ciocane de concasor, cutite, sau alte piese cu rezistentă la uzură) sunt de cea mai bună calitate si sunt confectionate din otel Hardox veritabil.

Membrii HARDOX WEARPARTS sunt o retea de companii care pe lângă confectionarea de piese de schimb pentru utilaje sau diverse aplicatii din Hardox, oferă clientilor servicii complementare, precum montarea pieselor respective sau chiar de reparatii pentru diverse utilaje, indiferent dacă acestea sunt utilaje de constructii sau statii de asfalt, statii de sortare, concasoare, sau instalatii miniere.
Asadar, apelând la un partener HARDOX WEARPARTS, clientul final are garantia folosirii celui mai bun otel cu rezistentă la uzură si impact - Hardox cât si garantia unor servicii integrate de calitate.
În acest fel clientul final poate identifica usor dacă piesele sale de schimb sunt confectionate din Hardox de către un HARDOX WEARPARTS. Aceste piese vor avea întotdeuna atasată eticheta următoare:

Cel de-al doilea program, HARDOX IN MY BODY reprezintă garantia calitătii pentru bene de camioane, autobasculante, containere, cupe si un număr de alte aplicatii.
Acesta implică un design usor, puternic si rezistent, cu garantia că structura de uzură este realizată din Hardox.
Numai cei mai buni producători trec testul pentru obtinerea licentei de utilizare a mărcii Hardox, dar aceasta certifică celui care a achizitionat o benă de camion, o cupă de excavator, ori un picon, faptul că acele produse sunt de ce mai bună calitate si sunt confectionate din materialul Hardox, ca o garantie a calitătii.
Cei mai mari producători mondiali de bene de camioane, cupe de excavator ori containere fac parte din programul HARDOX IN MY BODY, apartenenta la acest program fiind dovedită prin afisarea etichetei speciale HARDOX IN MY BODY pe fiecare produs:
Pentru protejarea clientilor finali si pentru a nu permite aparitia pe piată a unor piese sau componente care să nu întrunească cele mai drastice conditii de calitate impuse de folosirea marcii Hardox, cele două programe sunt marcă înregistrată, compania SSAB protejând pe cale juridică cele două mărci, oferind astfel clientilor săi numai produse de calitate garantată.

Orice companie care face dovada calitătii proceselor de prelucrare, a unei baze tehnice si a dorintei de a promova în piată piese sau utilaje de cea mai bună calitate confectionate din Hardox poate deveni partener al SSAB Suedia pentru cele două programe, în urma unei evaluări riguroase făcute de reprezentantul companiei în România.
Compania SSAB îsi sprijină prin cele două programe partenerii care doresc să prelucreze Hardox, această colaborare strânsă materializându-se în produse de calitate si clienti multumiti.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI