Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Cercetare, inovatie, excelentă!

21.10.2009
După 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea în practică a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume cu greutate în domeniul echipamentelor pentru ridicat materiale si oameni. Modelele sunt proiectate, dezvoltate si fabricate în totalitate de către Haulotte, pentru a veni în întâmpinarea dorintelor clientilor.
Înnoirea permanentă a gamei, cresterea înăltimii de lucru, a capacitătii de ridicare, găsirea a noi modalităti de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrărilor si o sigurantă deosebită reprezintă caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte.
Grupul francez produce si comercializează, gratie unei retele extinse de peste 30 filiale destinate activitătii de vânzare si service, o gamă completă de produse:
* Nacele elevatoare pentru persoane, cu sistem de ridicare tip foarfece, cu actionare electrică si tot-teren, nacele articulate electrice si pentru orice tip de teren, nacele telescopice, nacele autodeplasabile usoare, nacele cu catarg vertical, prin împingere, nacele tractate si nacele montate pe camion.
* Manipulatoare telescopice
* Încărcătoare frontale
Recent în portofoliul companiei a mai fost adăugat numele producătorului american BilJax, astfel gama sa de masini de ridicat s-a îmbogătit cu 60 de modele noi, printre care se pot regăsi: platforme de lucru aeriene, telehandlere, echipamente pentru transportul  pământului, sisteme de schele fixe si mobile, samd.

Ca o recunoastere a importantei acordate de  companie  cercetării si dezvoltării de noi produse, dar si clientului si nevoilor acestuia, Haulotte  a primit în cadrul European Rental Awards premiul pentru cea mai bună masină a anului destinată activitătii de închiriere, si anume pentru nacela telescopică H28TJ+. Membrii juriului au declarat că premiul a fost acordat pentru confortul unic si siguranta în utilizare asigurate operatorului, dar si pentru bratul său pendular telescopic, inovativ, cu o lungime de  6 metri  si raza sa de actiune de 23 m.
De ce a fost preferată de către juriul european platforma H28TJ+?
În primul rând, este un produs nou, de ultimă generatie, a grupului Haulotte, acesta înglobând cele mai noi cercetări în domeniu, fiind adaptat cerintelor utilizatorilor. Performantele sale sunt neatinse de orice alte produse similare, în momentul de fată pe piată. Gratie caracteristicilor sale unice, această platformă sporeste semnificativ productivitatea într-o serie de medii de lucru.
Astfel, noul H28 TJ + este dotat cu  un brat telescopic care oferă o rază de actiune aditională de 6 m pentru lucrul în medii de lucru dintre cele mai ostile.
Din punctul de vedere al cresterii productivitătii, noul Big Boom H28 TJ + usurează considerabil munca si permite folosirea acestuia pentru aplicatii din domenii si medii de lucru foarte variate.

Informatii tehnice
* Rază de actiune de 23 m
* Asigură mai multe miscări simultane
* Platformă de 2,44 m
* Capacitare de ridicare rapidă a greutătilor de până la 350 kg
* Brat telescopic de 6 m si dispozitive de control proportionale care permit operatorului să acceseze chiar si cele mai greu de atins zone.
Confortul operatorului este asigurat gratie miscărilor sale proportionale si sistemului de auto-nivelare. De asemenea, acest utilaj beneficiază de un panou de bord de ultimă generatie folosit si pe modelul H43TPX.
Gratie capacitătii de blocare a diferentialului si a unei axe oscilante, modelul  H28 TJ + poate opera într-o gamă largă de zone.

HA41 PX
Platforma articulată HA41 PX, cea mai mare din seria sa, cu o înăltime de lucru de 41,50 m are câteva noutăti interesante, precum sistemul de control permanent al miscărilor, un nou controller al încărcării, cu un sistem de alarmare automată atunci când înclinarea atinge 4°. Acesta, împreună cu sistemul hidraulic de compensare a miscărilor platformei si sistemul de management al stabilitătii oferă un confort si o sigurantă deosebită operatorului.
Acest model permite o rază de actiune atunci când sistemul este fixat pentru lucru de 19,80 m, putând ridica 230 kg, platforma de lucru având dimensiuni de 2,44 x 0,8 m. Viteza de deplasare este cuprinsă între 0, 3 si 5 km/h, greutatea proprie fiind de 23.100 kg.

HA12 CJ
O platformă cu brat articulat caracterizată de către producător ca fiind ideală din punctul de vedere al dimensiunilor, fiind extrem de compactă. Actionată cu motor electric, este concepută pentru a lucra în spatii interioare restrânse, la înăltimi de până la 12 m. Este recomandată si pregătită pentru activităti de reparatie si întretinere  pentru instalatii electrice, sisteme de iluminat, aer conditionat, etc. Modelul este solicitat în special pentru spatii destinate activitătilor de logistică si în site-uri industriale.
Cu numai 2 metri înăltime, aceasta poate trece si prin spatiile unor usi clasice. Pentru lucrul în spatii înguste, trebuie spus că are o grosime de numai 1,2 m si o rază de întoarcere foarte mică. Coloana verticală se poate roti + 70° bratul articulat permitând accesul în spatii greu de ajuns în mod normal.
Sistemul de transmitere electrică a miscării permite un consum redus de curent electric, acesta fiind la un nivel minim atunci când nacela nu este în miscare. Astfel, se poate utiliza perioade îndelungate de timp fără reîncărcare.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI