Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco

Flexibilitate si puritate remarcabilă cu noul compresor cu spirală SF 17-22

21.10.2009
Noua gamă de compresoare cu spirală SF 17-22 reprezintă rezultatul eforturilor permanente pentru inovatie ale Atlas Copco. Această gamă revolutionară deschide noi posibilităti pentru cele mai sensibile aplicatii. Flexibilitatea sporită, costurile de operare reduse si usurinta de utilizare sporită sunt cele mai semnificative realizări.
Gama SF 17-22 a fost proiectată special pentru aplicatii în domenii ca spitale, laboratoare, fabrici de bere, universităti sau industria farmaceutică.
Compresoarele oil-free SF 17 - 22 constau în module de până la patru noi elemente de compresie de 5,5 kW, făcând posibilă adaptarea compresorului la cerintele de aer ale clientilor, cu o flexibilitate sporită fată de elementul anterior de 3,7 kW si gama SF 11 - 15 kW.  Noile module pot fi combinate în două variante: SF multi-core si  SF multi-duplex.
Varianta SF multi-core permite clientilor să plătească mai putin pentru aerul comprimat utilizat, prin combinarea mai multor elemente de 5,5 kW în aceiasi carcasă. Unul sau mai multe module pot fi oprite atunci când există fluctuatii în cererea de aer. Acest mod de lucru flexibil al compresorului duce la economii de energie. Dacă în viitor va exista o crestere a cererii de aer din sistem, compresorul SF 17 poate fi avansat la 22 kW cu un simplu kit. Acest lucru face din gama SF 17-22 o sursă de aer oil-free cu costuri reduse cu o investitie initială redusă pentru acoperirea cerintelor de aer curente si a celor viitoare.
Varianta SF multi-duplex constă în 1 sau 2 elemente, cu 1 sau 2 elemente aditionale de rezervă, integrate într-o carcasă insonorizată. Proiectarea variantei SF multi-duplex este conformă cu toate standardele exigente din sectorul medical privind elementele de rezervă.

Fără griji: aer 100% oil-free la costuri de operare reduse

Tehnologia Atlas Copco de compresie cu spirală 100% oil-free protejează atât procesele de productie cât si calitatea produsului final, îndeplinind în acelasi timp cele mai exigente cerinte privind puritatea aerului oil-free.
Prin optimizarea proiectării circuitului de răcire, căderii de presiune si micsorarea temperaturii de aspiratie, Atlas Copco a îmbunătătit fiabilitatea si performantele. Rezultatul îl constituie un debit (FAD) cu până la 51% mai mare si un consum specific de energie (SER) cu 6% mai mic pentru gama SF 17-22 în comparatie cu gama anterioară.
Sistemul ESi integrat (Energy Saver System) monitorizează si controlează numărul de ore de functionare, asigurând o uzură egală, astfel încât interventiile de service pot fi programate în acelasi timp, optimizând procesul de productie si minimizând întreruperile. Accesul usor la fiecare element al modulului asigură un interval de timp minim pentru operatiile de mentenantă.

Utilizare facilă
Compresoarele din gama SF 17-22 pot fi cu usurintă amplasate la punctul de lucru datorită carcasei insonorizate - 65 dB(A), conceptul full feature cu uscător integrat reducând costurile de instalare si minimizând căderile de presiune, cu economii de energie. În ciuda cresterii performantelor, spatiul necesar pentru instalare nu s-a modificat.
Lansarea gamei SF17-22 extinde portofoliul de produse pentru piata compresoarelor de aer oil-free. Compresoarele SF 17-22 asigură adaptarea flexibilă la cererea de aer fiind în acelasi timp o sursă eficientă de aer comprimat 100% oil-free.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI