Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Încărcătoare frontale

HYUNDAI seria 7A

21.10.2009
De la lansarea pe piată la Bauma 2007, încărcătorul frontal pe pneuri HYUNDAI seria 7A a făcut istorie în industria extractivă si în operatiunile de manipulare, lipsa componentelor din plastic si cresterea grosimii otelului din care este construit făcându-l extrem de potrivit pentru aceste aplicatii.
Gama de încărcătoare pe pneuri HYUNDAI este formată din sase modele de bază cu o capacitate a cupei cuprinsă între 1,8 mc (10 t) si 5,1 mc (30 t). Toate modelele au caroserie fabricată complet din otel, componentele din plastic ale modelelor anterioare, precum apărătorile de noroi de la roti sau capota motorului, fiind acum realizate din otel sau alte materiale extrem de rezistente.

Încărcătoarele seria 7 intră astfel în galeria utilajelor solide si durabile, adaptate pentru utilizarea în aplicatii dure. Acesta este motivul pentru care încărcătoarele frontale HYUNDAI au devenit preferate de clientii din domeniul reciclării, manipulării deseurilor sau statiilor de sortare si concasare. De asemenea, sunt alese cu predilectie pentru operatii dificile precum încărcarea si descărcarea navelor sau a camioanelor. De asemenea ele s-au dovedit a fi bine acceptate si în carierele mici si în mine.
HYUNDAI a proiectat modele de bază, care se pot adapta usor la diferitele situatii de operare care ar putea fi întâmpinate în lunga perioada de folosire. Alegerea unei variante de brat din cele trei, este un bun punct de plecare. Versiunea de bază cu cinematică în forma de "Z" care se află pe toate modelele de încărcătoare HYUNDAI, versiunea (XTD) pentru o ridicare mai înaltă si versiunea (TM) cu brate de ridicare paralele sunt disponibile pentru modelele HL730-7A, HL740-7A si HL757-7A.

Datorită capacitătilor sale paralele de ridicare versiunea TM este ideală pentru utilizarea cu furci pentru ridicat paleti. XTD are bratul mai lung si contragreutate pentru a lucra la distantă mai mare si fără a avea impact asupra capacitătii de ridicare. Încărcătoarele HYUNDAI pot fi conduse cu o mână pe volan si una pe maneta de control. Făcând un efort de proiectare HYUNDAI a redus nevoia de a apela la alte cupluri si manete pe cât a fost posibil. Levierul de comandă în sine a fost proiectat pentru a permite comutarea între înainte si înapoi de la o simplă apăsare pe buton si pentru a activa functia "kick-down" care eliberează puterea suplimentară atunci cand încărcătorul merge fără sarcină.
Elementul cheie în tabloul de bord este ecranul grafic cu meniul de utilizare personalizat care permite o folosire  si interpretare mai usoară.Optional pe ecran pot fi afisate imagini din spatele utilajului prin montarea unei camere. Scaunul confortabil, oglinzile exterioare încălzite si multe spatii de depozitare fac ca încărcătorul HYUNDAI să fie un utilaj sigur si plăcut atunci cand este utilizat.

De asemenea un element apreciat de către cei care fac întretinerea zilnică este noul ventilator reversibil de răcire care poate functiona în ambele directii. Pe lângă rularea ventilatorului în sensul acelor de ceasornic care are rolul de a face răcirea în conditii normale, ventilatorul poate fi pornit pentru a rula în  sens opus acelor de ceasornic pentru întretinere. Acest lucru face ca mizeria să fie atrasă din sloturile radiatorului  pentru a mentine eficienta ventilatorului de răcire. O altă caracteristică eficientă este modul automat "usor" care reduce timpul necesar schimbării vitezelor cu 20%, reducând consumul de combustibil si care permite o functionare mai eficientă.

Multe din utilajele HYUNDAI care lucrează în domeniul reciclării, manipulării materialelor si în carierele de piatră au instalat sistemul de ungere centralizat, plăcute suplimentare de protectie si în functie de aplicatie - anvelope specifice. Dar adaptările pentru utilaje merg chiar mai departe de atât. Pentru a face fată cerintelor clientilor dealerul olandez Var der Spek a revopsit de  curând total utilajul HL730TM-7A cu o vopsea specială anticorozivă, utilajul fiind folosit la încărcarea si descărcarea îngrăsămintelor si a sării din nave. Un filtru de carbon si anvelope speciale pentru o presiune scăzută au fost instalate pentru a asigura o functionare perfectă a utilajului în această aplicatie.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI