Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Prototipul Doosan Infracore "CX" a câstigat trofeul pentru design Reddot

21.10.2009
Doosan a câstigat cel mai important premiu "Best of the Best Award" la editia din 2009 a Premiilor pentru Design Reddot, pentru conceptul de excavator "CX" .
Aceste Premii pentru Design care au fost organizate pentru prima dată în 1995, sunt gestionate de Design Zentrum Nordheim Westfalen din Germania si se numără printre primele trei cele mai importante compettii de design industrial alături de jF Design Award si Idea Design Award.
În competitie au fost înscrise peste 2.733 modele cu design diferit, din 61 de tări si 206 au primit premiul Reddot Design Award, oferit produselor cele mai creative, novatoare si de cea mai bună calitate. Dintre acestea doar 15, printre care si prototipul CX de la Doosan  au primit distinctia "Best of the Best Award" si unul singur va primi titulatura onorifică "Luminary" în cadrul unui eveniment organizat în Singapore pe data de 24 noiembrie, anul acesta.
Prototipul Doosan Infracore a avut un succes deosebit printre reprezentantii juriului pentru conceptul "Eco Transformer" care reflectă foarte bine cele patru valori promovate: ecologie, sigurantă, utilitate si eficientă.
Noul concept futurist despre care se spune că va deveni "Excavatorul de Vis" dispune de o expansiune epocală a cabinei ajustabile, un spatiu de desfăsurare independent, un sistem de putere hibrid conform cu toate standardele de mediu si un sistem de operare automat cu inteligentă artificială.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI