Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 44

Un nou colos de la Sennebogen

21.10.2009
De mai bine de jumătate de secol Sennebogen produce echipamente pentru constructii si stabileste noi standarde de calitate, iar macaralele cu brat senilat sunt unele dintre cele mai apreciate echipamente de acest gen din lume.
Unul dintre cele mai notabile evenimente pentru producătorul german a fost lansarea, cu ocazia Intermat 2009, a celui mai nou model de macara senilată cu brat zăbrelit, 690 HD, împreună cu distribuitorul francez Sygmat
Cu o capacitate de încărcare de 90 de tone si o motorizare puternică, modelul 690 HD este flexibil si puternic si nu se dă înlături de la lucrări speciale de inginerie civilă, excavări, demolări sau manipulare de materiale.
Sistemul de răcire hidraulic  cu un rezervor de 800 de litri de lichid hidraulic si unul de 1.000 de litri pentru combustibil garantează o functionare optimă în conditii de utilizare continuă si timpuri reduse de stationare. Motorizările de 390 CP si respectiv 599 CP asigură puterea necesară pentru deplasare si operare. Sistemul hidraulic cu 4 cilindri telescopabili, modern si puternic, oferă un surplus de putere care permite o adaptabilitate mărită la configuratiile cerute de client si la aproape orice accesoriu.

Perfect coordonate pentru greutăti de 16 t, 20 t si 25 t, vinciurile sunt disponibile optional si oferă puterea necesară chiar si pentru cele mai dificile sarcini.
Cu o viteză înregistrată în deplasare în linie dreaptă de 115 m/min, cea mai mare de pe piată, Sennebogen 690 HD asigură o capacitate maximă de manipulare si transport care creste eficienta utilajului.
Stabilitatea cerută este asigurată de suprafata mare de contact, cu o lătime de 5.000 mm si o lungime de 5.440 mm. Două mecanisme de actionare puternice oferă o putere mare de rotire, rezultând miscări precise si sigure.
Pentru rotiri frecvente, frâna optională de rotire permite o acuratete în munca efectivă.
Nouă cabină maXcab, cu un grad ridicat de confort oferă operatorului o vizibilitate de 360 de grade.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI