Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Company

Precizie si eficientă - Încărcătoarele Terex

18.12.2009
Precizie si eficientă - Încărcătoarele Terex
Powertek Company (www.powertek-company.ro) este una dintre cele mai mari companii importatoare de utilaje de constructii din România, clădindu-si reputatia si câstigând respectul clientilor prin actiunile sale, gama de echipamente versatile si extrem de fiabile Terex pe care le pune la dispozitia clientilor, reteaua profesionistă de service ce acoperă cu promptitudine întreg teritoriul tării, precum si serviciul de consultantă financiară personalizată.
Terex reuneste producătorii de utilaje de prim rang din toată lumea sub o singură marcă - cu scopul de a oferi solutii tehnologice elaborate si deosebit de fiabile pentru domeniile constructii, infrastructură, cariere de piatră, reciclare, minerit, transport si trafic, finisare, aprovizionare si întretinere. Terex si-a asumat obligatia fabricării de produse inovatoare, care cresc eficienta si productivitatea partenerilor. Produsele Terex se concentrează consecvent pe maximizarea câstigului pe capitalul investit.

Încărcătoarele Terex
Încărcătoarele Terex devin din ce în ce mai populare, aceste utilaje fiind întâlnite tot mai des în diverse colturi ale lumii, cererea pentru aceste utilaje fiind în crestere. Precizia si eficienta sunt două atribute definitorii ale încărcătoarelor Terex. Experienta companiei producătoare în domeniul acestor echipamente depăseste deja patru decenii, fabrica Terex din Germania fiind una dintre cele mai cunoscute de pe această piată. Din acel moment, utilajele au fost în permanentă îmbunătătite si echipate cu ultimele tehnologii în materie de control, hidraulică sau mecanică. În sectorul constructiilor si în industrie se cere o mobilitate ridicată si calităti de manevrabilitate, precum si eficientă economică, functionare silentioasă si un necesar scăzut de întretinere. Încărcătoarele pe pneuri Terex îndeplinesc aceste conditii datorită tehnologiilor moderne pentru utilaje mari de care beneficiază.

Cabina tip confort - spatiu generos, bine aerisit
Întreaga cabină este asezată pe pozitii elastice si este, bineînteles, asigurată împotriva răsturnării (ROPS) si asigurată împotriva căderii unor obiecte dure pe cabina (FOPS). Suprafetele mari ale geamurilor (85%) din sticlă securizată nuantată sunt echipate în fată si spate cu un stergător de parbriz. Suflanta în trei trepte pentru aer cald si aer rece garantează permanent transparenta geamurilor. Cele două usi dintr-o singură bucată se pot bloca în pozitie deschisă sau debloca prin simpla apăsare a butonului. În plus, usa stângă este prevăzută cu un geam glisant. Cabina are un sistem de actionare silentios cu fonoizolatie complexă si un perete separator antiacustic suplimentar care suprimă zgomotul între motor si cabină si permite operatorului să lucreze relaxat - conditia necesară pentru un randament constant pentru întreaga zi, vizibilitate panoramică perfectă, accesibilitate excelentă, spatiu liber pentru comunicare pe ambele părti, siguranta muncii, modalitate simplă de operare, mediu de lucru confortabil fiind numai câteva din avantajele pe care le oferă. 

Motoare deosebit de silentioase si economice datorită răcirii pe bază de lichid
Pentru a face fată cerintelor actuale în privinta protectiei fonice, fiabilitătii si  performantei, toate încărcătoarele pe pneuri din seria TL dispun în dotarea de serie de motoare diesel Deutz, respectiv Perkins răcite cu lichid. Acest concept modern are ca rezultat o durată de serviciu maximă pentru motor, necesar de reparatii redus si cheltuieli de întretinere scăzute.
Comparativ cu motoarele răcite cu aer, motoarele încărcătoarelor Terex sunt deosebit de silentioase si oferă avantaje precum durata de serviciu îndelungată, intervale lungi de întretinere, accesibilitate foarte bună pentru lucrările de întretinere, emisii scăzute de zgomot datorită răcirii cu lichid, vizibilitate bună în spate, distribuire optimă a greutătii, sistem electonic foarte performant, se pretează perfect si pentru deplasare pe drumurile publice.

Mobilitate
"Un încărcător pe pneuri Terex poate ajunge aproape oriunde."
Fie că e vorba de sosea sau de teren accidentat - încărcătorul pe pneuri Terex se poate deplasa cu usurintă; mai mult, dă randament maxim chiar si în conditii de lucru dificile. Avantaje: mobilitate maximă datorită directiei articulate centrale, confort sporit de deplasare si cea mai bună tractiune datorită osiei spate cu suspensie pendulantă, unghiului de vizibilitate constant spre accesoriul de lucru, stabilitatea ridicată, diferentiale autoblocante automate.

Functie
Echipamentul hidraulic al încărcătoarelor pe roti Terex se bazează pe un concept matur si consacrat.
Structura clară si constructia solidă a sistemului garantează o disponibilitate ridicată si o operare simplă. Toate încărcătoarele pe roti Terex sunt dotate cu sistemul cinematic de ridicare paralelă, caracterizate printr-o ghidare paralelă exactă la ridicarea încărcăturii.
Echipamentul de lucru respectiv îsi mentine pozitia preselectată pe întreaga cursă a cadrului elevator - fără a fi necesară corectarea acesteia.
Avantaje: echipamentele hidraulice de deplasare si lucru sunt separate, sistem hidraulic robust, uleiul hidraulic ajunge rapid la temperatura de lucru, ghidare paralelă exactă a accesoriilor de lucru, adaptare automată a fortei de tractiune si a vitezei, reversibil în sarcină, frânare-avans lent în functie de necesitate.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI