Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 45

Trei macarale noi de la Liugong

17.11.2009
Trei macarale noi de la Liugong
Liugong a lansat două automacarale si o macara pe senile pe piata din China. Noile modele de macarale mobile pe pneuri,  QY50C cu o capacitate de 50 de tone si QY70 de 70 de tone si o macara pe senile QUY160 cu o capacitate de 160 tone au fost prezentate pentru prima dată în cadrul expozitiei BICES din Beijing. Liugong este unul dintre cei mai mari producători de echipamente terasiere din China. Lansarea în sectorul macaralelor s-a produs în ultimul an odată cu deschiderea unei noi fabrici în Bengbu, Provincia Anhiu.
Desi această lansare s-a realizat recent, presedintele companiei Zeng Guang’an a declarat că vor vinde 1.200 de macarale în acest an, echivalentul unei cote de piată de 5%. Acesta se asteaptă la o crestere de 7 până la 8% anul următor deoarece gama de produse va fi completă, iar productia se va realiza la o capacitate maximă de 3.000 macarale pe an. Conform declaratiilor lui Li Zuning, manager general al diviziei de macarale din cadrul companiei, gama completă va contine macarale mobile pe pneuri cu capacitate de până la 100 de tone si macarale pe senile de până la 260 tone pentru a acoperi principalele clase utilizate în China.
Li Zuning afirmă că o dată ce Liugong va reusi să îsi consolideze o pozitie bună pe piata din China va începe să exploreze alte piete.Obiectivul companiei vor fi în primul rând tările aflate în dezvoltare, dar se asteaptă să vândă macarale si în Europa sau în SUA. Liugong este unul dintre cei mai mari exportatori de utilaje terasiere din China cu o retea de 180 de dealeri în 80 de tări. Tot compania Liugong a reusit să scrie istorie la începutul acestui an fiind primul producător chinez care a reusit să deschidă o fabrică în afara granitelor Chinei o dată cu lansarea fabricii de încărcătoare frontale pe pneuri din Indore, India.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI