Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 45

T&T Access Solutions

18.12.2009
T&T Access Solutions
T&T Access Solutions comercializează platforme si nacele pentru lucru la înăltime pentru orice aplicatie, în domeniile industrial si civil, acordând o deosebită atentie elementelor de sigurantă si nivel tehnologic ale acestora.
Compania oferă o gamă completă de servicii, printre care închiriere nacele si platforme, asistentă în garantie si post-garantie, piese de schimb, service.
La baza activitătii companiei T&T Access Solutions au stat întotdeauna aproprierea si îndrumarea atentă a clientului de către personal specializat, care întelegând în totalitate ariile foarte largi de aplicatie, oferă solutii personalizate pentru ca lucrările să fie efectuate în maximă sigurantă.

Achizitii flexibile si o gamă completă de utilaje
În oferta companiei T&T Access Solutions este cuprinsă toată gama de platforme, putându-se astfel achizitiona echipamentul cel mai potrivit fiecărei aplicatii în parte, găsindu-se aici lifturi pentru personal, autopropulsate de tip foarfecă sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu. Un alt avantaj al companiei este înlesnirea  procesului de achizitie datorită ofertelor financiare personalizate în sistem leasing/rate.

Închiriere si acces imediat
Parcul propriu de utilaje propus spre chirie este în continuă crestere si diversificare oferind clientilor posibilitatea de a beneficia de un echipament fără responsabilitatea tehnică de mentenantă si service. Personalul tehnic al T&T Access Solutions stă la dispozitia beneficiarilor, garantând interventii în decurs de 48 ore de la notificare, oriunde în tară, reusindu-se în acest mod să se asigure continuitatea activitătii clientilor. Termenii de închiriere sunt flexibili, iar în cazul colaborărilor pe termen lung, conditiile sunt extrem de avantajoase.
Service profesional si sustinere de încredere
Aspectul central al pachetului de servicii al companiei îl constituie asistenta tehnică si toată activitatea de service, care garantează operativitatea în conditii perfecte de sigurantă si eficacitate maximă.
Colaborarea se materializează printr-un contract de service prin care compania monitorizează utilajul în vederea realizării reviziilor tehnice, asigurarea pieselor de schimb si a consultantei atât la sediul acesteia cât si la locatia beneficiarului.
Printr-o dotare tehnică bogată, disponibilitatea pieselor originale, autorizatie ISCIR si implementare a sistemului de calitate ISO 9001:2000 T&T Access Solutions asigură servicii rapide si complete atât partenerilor cât si utilizatorilor finali.

TTA - Închirieri nacele si platforme
În întâmpinarea necesitătilor imediate ale clientilor compania încercă să pună la dispozitie întreaga gamă de platforme de lucru la înăltime prin parcul propriu destinat închirierii. Toate unitătile sunt tinute în perfectă stare de functionare de către echipa proprie de service.
Oferta cuprinde autopropulsate tip foarfecă, electrice si diesel, boom-uri telescopice si articulate, boom-uri compacte, platforme montate pe autosasiu, tractabile si platforme montate pe senile.
În ceea ce priveste conditiile generale de închiriere, preturile sunt calculate la un regim de lucru de 8 ore/zi, 7 zile/săptămână, neincluzând TVA, transport sau carburant, acolo unde este necesar, iar transportul utilajelor poate fi efectuat de către TTA.

Biroul Central: Blvd. Splaiul Unirii, Nr. 37, M10-127, București, România
Showroom & service: Drumul Între Tarlale 401-405, Sector 3, București
Telefon: (+40)31.425.39.69; Mobil: (+40)728.003.640, (+40)728.003.644; Fax: (+40)31.425.39.68
Email: office@tta.ro marius.tabacu@tta.ro tudor.tatar@tta.ro
Web: http://www.tta.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI