Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare

Buldoexcavatoarele Terex - o solutie completă

18.12.2009
Buldoexcavatoarele Terex - o solutie completă
Powertek Company, reprezentantul Terex în România, pune la dispozitie echipamente versatile, o retea profesionistă de service ce acoperă cu promptitudine toată tara, precum si consultantă financiară personalizată. Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase în întreaga lume, creează întotdeauna valoare, iar Powertek Company aduce această valoare.

Experienta Terex în acest domeniu depăseste deja 50 ani, fabrica Terex din Anglia fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume care activează pe această piată. Din acel moment utilajele au fost în permanentă îmbunătătite si echipate cu ultimele tehnologii în materie de control, partea hidraulică sau cea mecanică.

Buldoexcavatoarele Terex - proiectate să producă

Buldoexcavatorul Terex usurează munca, în operatiuni de săpare, manipulare, ridicare sau încărcare. Oferă versatilitate, precizie si confort pentru operator fără nici un compromis al activitătii.
Buldoexcavatorul Terex este unul dintre cele mai productive si versatile echipamente de constructii. Puternic, cu o fortă excelentă a cupei de încărcare si putere de ridicare, acest utilaj este potrivit pentru lucrări de săpare, nivelare sau încărcare. Motorul Tier 3 asigură un cuplu de putere mai mare si împreună cu comutatorul de putere sau cutia de viteze permite productivitate sporită si o un timp de încărcare a cupei mai redus. Compatibilitatea motorului, a cutiei de viteze si a elementelor hidraulice ale pompei tandem vor permite functionarea mai rapidă a utilajului, pentru a maximiza rezultatele activitătii.

Fie că este vorba de ridicare, încărcare, nivelare, săpături, buldoexcavatorul Terex este pregătit. Sistemul de atasare optional Terex asigură schimbarea accesoriilor pe buldoexcavator fără efort, economisind timp si bani. În plus datorită elementelor hidraulice auxiliare cu functii duble de actionare, utilizarea accesoriilor este mai usoară. Acest tip de utilaj este usor de manevrat având o rază de rotire de numai 7,9 m la modelul 860 si 7,3 m la modelul 970. Buldoexcavatorul Terex poate ajunge si poate lucra în spatii înguste, fără a fi nevoie de alte utilaje. Ajunge în locuri în care alte utilaje nu pot ajunge având o rază de lucru de 5,72 m până la 7,02 m. Adâncimea de săpare impresionantă de 4,42 m - 5,77 m, înseamnă că mai multe activităti pot fi realizate cu buldoexcavatorul Terex, în special cu forta de săpare a balansierului de 3.946 kgf si 5.210 kgf pe cupă. Este cu  adevărat o solutie completă pentru toate lucrările din domeniul constructiilor. Operatiunile de întretinere se realizează foarte usor, având toate punctele de service aproape la nivelul solului. Capota fată care se deschide complet, radiatoarele de ulei înclinabile si spatiul pentru trusa de scule permit efectuarea întretinerii zilnice mai rapid. Rezervorul mare de combustibil, si accesul usor la baterie reduc perioada de inactivitate precum si costurile generale ale utilajului.
Caracteristicile standard ale buldoexcavatorului Terex sunt confortul, siguranta, precizia si controlul. Cabinele sunt concepute pentru confort având volanul reglabil, scaunul cu amortizor sau suspensie de aer, comenzile sunt proiectate ergonomic si permit un acces facil si o performantă ridicată a radiatorului. Capota curbată cu linie joasă si vizibilitatea excelentă la înaintare si marsarier permite supravegherea locului unde se desfăsoară lucrările, iar izolatia fonică a cabinei asigură un confort permanent.

Comenzile conventionale sau pilot cuplate cu un debit lent si reactiv asigură elementelor  hidraulice precizie si capacitate ridicată de reactie. Amortizarea pe cupa pentru încărcare, cupa bratului de excavare a buldoexcavatorului si cilindrul oscilant asigură o functionare fără probleme cu întreruperi minime. Dispunerea ergonomică a cabinei operatorului cu comenzi bine pozitionate si automatizări se bazează pe ani de consultare a operatorilor. La îndemână, maneta de comandă încorporează functiile transmisiei si pompei hidraulice pentru a maximiza productivitatea. Comenzile buldoexcavatorului presupun un efort redus, oferă functii multiple si permit alegerea modurilor de utilizare a echipamentului.

Model    BHL 820, BHL 860 SX,

    BHL 860 Elite, BHL 970Elite
Greutate standard de operare (kg)    7.862-8.244
Puterea netă a motorului (CP)    94-100
Adâncimea maximă de săpare (mm)    5.815 -5.775
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI