Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Uleiuri de motor

Gama completă pentru aplicatii în agricultură

17.12.2009
Mariana Pătru
Gama completă pentru aplicatii în agricultură

Viata si buna-functionare a vehiculelor si echipamentelor industriale depinde într-o măsură însemnată de o lubrifiere si o filtrare corectă a uleiului, pentru motor si alte părti aflate în miscare, de aceea un ulei de calitate asigură protectie sporită a motorului împotriva proceselor corozive si depunerilor.

Producătorul britanic de lubrifianti sintetici, semi-sintetici si minerali si produse auxiliare Rockoil furnizează un pachet complet de uleiuri si vaseline pentru o gamă variată de aplicatii industriale, destinate maximizării performantelor echipamentelor.
Toate produsele din gama Rockoil sunt certificate si agreate, întrunind  specificatiile principalilor producători mondiali auto si de echipamente industriale. 
Pentru aplicatiile în constructii, agricultură si horticultură Rockoil a dezvoltat o gamă sofisticată de uleiuri si produse auxiliare care întrunesc si cele mai exigente standarde în domeniu.  

s.u.t.o 10w30 si 15w30
- ulei super universal pentru tractoare
Uleiul de bază si pachetul foarte performant de aditivi al s.u.t.o 10w30 permite uleiului să se mentină la nivelul de vâscozitate operational trecând printr-o gamă variată de temperaturi asigurând un grad de răcire al motorului excelent si protectie maximă chiar si la temperaturi ridicate sau în conditii de lucru dificile.
Utilizat si pentru transmisii Super Universal Tractor Oil asigură o protectie superioară a transmisiei; adaptat atât pentru motoarele turbo-diesel, cât si pentru cele pe benzină sau pentru cele cu aspiratie naturală; caracteristici anti-corozive  adaptate diverselor materiale feroase si neferoase folosite în fabricarea dispozitivelor de transmisie.

Strata- ulei de motor premium
Reprezintă o gamă de uleiuri de motor sintetice, semi-sintetice si minerale fabricate din cele mai sofisticate uleiuri bază si aditivi de top si îndeplinesc standardele A.P.I  SL/SJ/CG-4 ACEA A3, B4.
Rock Oil a dezvoltat  acest ulei de motor "universal" care poate fi utilizat atât pentru motoarele diesel, cât si pentru cele pe benzină sau cu aspiratie naturală asigurând o crestere a randamentului si performantelor motoarelor cu minim 5% .
Uleiurile din gama Strata sunt disponibile în diverse variante de vâscozitate 5w30, 10w30, 10w40, 15w40, 15w50 si 20w50.

Groundsman- ulei de motor  în 2 timpi
Uleiul pentru motor în 2 timpi Groundsman este un lubrifiant semi-sintetic de calitate premium, care oferă o protectie de neegalat pentru motor, indiferent de conditiile de lucru. A fost creat pentru uzul în  motoarele în 2 timpi, cu care sunt dotate drujbele, motocositoarele, masinile de tuns iarba sau orice alte echipamente de grădinărit.
Uleiul pentru motor în 2 timpi Groundsman este recomandat pentru a fi utilizat ca un amestec (pre-mix) sau în sisteme de injectie a uleiului si poate fi folosit împreună cu o gamă largă de combustibili, incluzând benzina cu sau fără plumb sau LRP.
Avantaje:
* Prelungeste viata si randamentul motorului cu 30%;
* Emisii de gaze foarte reduse;
* Reduce depunerile de cenusă :
* Extralubrifiere în combinatie cu combustibilii fără plumb.

Groundsman
Ulei pentru motoare  în 4 timpi
Uleiul Groundsman este un lubrifiant de calitate superioară pentru motoarele în 4 timpi pe benzină care sunt utilizate cu precădere în horticultură, incluzând motocositoare, generatoare si motoare stationare. Groundsman este recomandat pentru toate motoarele pe benzină în 4 timpi si contine aditivi performanti anti - uzură, prelungind viata si randamentul motorului si reducând depunerile de cenusă. Groundsman (pentru motoare în 4 timpi) este aprobat de toti producătorii de motoare care folosesc specificatia  SAE 10W30 sau 10W40. Este certificat pentru a îndeplini specificatiile API  SG / CF 10W30 &  10W40.

Groundsman Barguard
Ulei pentru drujbe
Groundsman Barguard aduce performantă în tehnologia de lubrifiere a drujbelor. Formula unică oferă proprietăti de lubrifiere deosebite componentelor, iar aditivii de extremă presiune asigură o rezistentă la uzură foarte ridicată, în conditiile unui regim îndelungat de lucru. Groundsman Barguard prelungeste viata componentelor drujbei, reducând substantial frecările si consumul de combustibil. Pachetul special de aditivi folosit conferă o fiabilitate sporită acestor mecanisme.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI