Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco Specialty Rental Division

Tripla certificare - mai mult decât simple certificate de pus în ramă

18.12.2009
Tripla certificare - mai mult decât simple certificate de pus în ramă
Atlas Copco Specialty Rental este prima companie din sectorul său care a primit tripla certificare Lloyd’s Register Quality Assurance. Acoperind calitatea, protectia mediului, managementul sănătătii si sigurantei operationale, această certificare a fost urmărită activ de Atlas Copco ca parte vitală a eforturilor sale de a oferi calitate deplină în toate aspectele activitătii sale.

Atlas Copco Specialty Rental este furnizorul de aer comprimat 100% oil-free si înaltă presiune pentru industrie. Atunci când apare necesitatea unei cantităti sporite de aer sau nevoia de a sustine procesele de productie pe perioada operatiilor de mentenantă sau reparatii la instalatiile existente, Atlas Copco Specialty Rental oferă un pachet de servicii de închiriere care să permită continuarea sau extinderea proceselor de productie cu un impact minim asupra productivitătii.
Alte aplicatii speciale, cum ar fi deshidratarea, testele de presiune, curătarea conductelor pentru exploatările de petrol si gaze, etc. fac parte de asemenea din portofoliul mereu în expansiune al companiei. Expertiza sa este larg recunoscută ca fiind "cea mai bună din domeniu".
Atlas Copco si-a construit divizia Specialty Rental pe nevoile celor mai exigenti clienti si aplicatii industriale. Pentru acest lucru a fost necesară o expertiză specifică, experientă si adaptare la nevoile clientilor. Operatiunile de rental înseamnă o implicare mult mai mare decât o simplă închiriere, mediile de lucru extrem de solicitante si locatiile la distante mari necesitând un suport tehnic si managerial la nivel înalt.

Atlas Copco Specialty Rental operează la scală globală prin companii independente de închirieri si reprezentante Atlas Copco. Prin această cooperare externă si internă se pot stabili colaborări pentru asigurarea unui service extins si pentru zonele situate în afara ariei concernului Atlas Copco Specialty Rental, coordonând, dacă este necesar, din sediul din Antwerp, Belgia operatiunile de instalări speciale si punere în functiune.
Prin această triplă certificare, Atlas Copco Specialty Rental a stabilit un standard foarte ridicat în domeniul de închirieri, demonstrând angajamentul companiei pentru calitatea serviciilor oferite, preocuparea privind impactul asupra mediului, si grija fată de sănătatea angajatilor si clientilor săi.
Calitatea totală este primordială, acest lucru aplicându-se în toate aspectele pachetului de servicii de închirieri. De la partea de consultantă acordată clientilor pentru stabilirea cerintelor exacte ale acestora si logistica aferentă livrării la timp a echipamentelor, până la demontare si facturare, Atlas Copco Specialty Rental se poate mândri cu operatiuni exacte, la acelasi nivel de calitate ca echipamentele care stau la baza operatiunilor sale.
Sănătatea si siguranta sunt aspecte hotărâtoare. Unul din obiectivele Atlas Copco este contribuirea la un mediu de lucru mai sănătos, atât pentru angajatii proprii cât si pentru clienti, reducând riscul de accidente prin măsuri stringente de sigurantă.

Grija fată de mediu este parte integrantă din politica Atlas Copco. Prin utilizarea mai bună a resurselor, includerea în cadrul flotei de închirieri a compresoarelor certificate clasa zero, s-a reusit mentinerea unor costuri energetice reduse pentru clienti, cu un impact minim asupra mediului.
Primii în tehnologia de aer comprimat oil-free
Compresoarele Atlas Copco 100% oil-free au fost primele care au primit certificarea ISO 8573-1 oil-free Clasa 0. Unitătile de productie Atlas Copco respectă toate standardele ISO aplicabile privind calitatea, siguranta si protectia mediului. De fapt, calitatea certificată este atît de înrădăcinată la Atlas Copco, încât este considerată ca una din componentele vitale din cadrul pachetului de echipamente Atlas Copco.

Acoperire globală - la nivel local

Cheia dezvoltării si succesului Diviziei Atlas Copco Specialty Rental o reprezintă reteaua sa globală deservită de reprezentantele locale. În strânsă legătură cu reprezentantele locale Atlas Copco din întreaga lume, Divizia Specialty Rental poate furniza aer comprimat si energie fiabilă si eficientă clientilor internationali, în orice locatie sau perioadă a anului, 24/7. Oferind cea mai mare flotă de echipamente, comparativ cu orice concern din acest domeniu, Atlas Copco Specialty Rental are la dispozitie echivalentul a peste 2.500.000 mc/h de aer comprimat oil-free. La această capacitate enormă de echipamente se adaugă departamente de service la fel de eficiente, asigurând un sprijin profesionist, oriunde în lume.

Atlas Copco este lider mondial în furnizarea de solutii pentru productivitate industrială. Produsele si serviciile includ echipamente pentru aer comprimat si gaz, generatoare, echipamente pentru constructii si minerit, unelte industriale si sisteme de asamblare, precum si servicii postvânzare si de închiriere. În strânsă colaborare cu clientii si partenerii de afaceri si cu 136 de ani de experientă, Atlas Copco inovează pentru productivitate superioară. Având sediul central la Stockholm, Suedia, extinderea globală a grupului implică peste 160 de piete. În 2008, Atlas Copco avea 34.000 de angajati si venituri de 74 de miliarde de coroane suedeze (7,7 miliarde de euro).
Atlas Copco Specialty Rental este o divizie a Atlas Copco Compressor Technique. Aceasta deserveste clientii industriali din întreaga lume oferind solutii pentru închirieri de echipamente în cazul nevoilor temporare de aer comprimat si energie electrică. Serviciile de închirieri specializate sunt oferite sub diferite mărci.
Aflati mai multe la adresa: www.atlascopco.com
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI