Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Company

Buldoexcavatoarele Terex - versatilitate, precizie si confort

21.01.2010
 Buldoexcavatoarele Terex - versatilitate, precizie si confort
Powertek Company, reprezentantul Terex în România, oferă clientilor din întreaga tară echipamente versatile, o retea profesionistă de service ce acoperă întreg teritoriul, precum si consultantă financiară personalizată. Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase în întreaga lume, creează întotdeauna valoare, iar Powertek Company (www.powertek-company.ro) aduce această valoare.
Experienta Terex în acest domeniu depăseste deja 50 ani, fabrica Terex din Anglia fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume care activează pe această piată. Din acel moment utilajele au fost în permanentă îmbunătătite si echipate cu ultimele tehnologii în materie de control, parte hidraulică sau mecanică.

Buldoexcavatorul Terex usurează munca, în operatiuni de săpare, manipulare, ridicare sau încărcare. Oferă versatilitate, precizie si confort operatorului fără nici un compromis al activitătii. Este conceput pentru livrare, are o precizie maximă, versatil, confortabil pentru utilizator. Buldoexcavatorul Terex este unul dintre cele mai productive si versatile echipamente de constructii. Puternic, cu fortă excelentă a cupei de încărcare si putere de ridicare, buldoexcavatorul Terex este potrivit pentru lucrări de săpare, nivelare sau încărcare.

Fie că este vorba de ridicare, încărcare, nivelare, săpături, buldoexcavatorul Terex este  pregătit. Sistemul de atasare optional Terex asigură schimbarea accesoriilor pe buldoexcavator fără efort, economisind timp si bani, iar cu elementele hidraulice auxiliare cu functii unice si duble de actionare, utilizarea accesoriilor este mai usoară. Este usor de manevrat având o rază de rotire cu o rază de bracare de numai 7,9 m la modelul 860 si 7,3 m la modelul 970.

Buldoexcavatorul Terex poate ajunge si poate lucra în spatii foarte strâmte, fără a fi nevoie de alte utilaje. Ajunge în locuri în care alte utilaje nu pot ajunge având o rază de lucru pe o suprafată mare (5,72 m-7,02 m). Adâncimea de săpare impresionantă de 4,42 m - 5,77 m, înseamnă că mai multe activităti pot fi realizate cu buldoexcavatorul Terex, în special cu forta de săpare a balansierului de 3.946 kgf si 5.210 kgf pe cupă. Este cu  adevărat o solutie completă pentru toate lucrările din domeniul constructiilor. Este usor de servisat, având toate punctele de servisare aproape la nivelul solului astfel este foarte usoară efectuarea lucrărilor de întretinere. Capota fată care se deschide complet, radiatoarele de ulei înclinabile si spatiul pentru trusa de scule permit efectuarea întretinerii zilnice mai rapid si economisirea timpului. Rezervorul mare de combustibil, si accesul usor la baterie reduc perioada de inactivitate precum si costurile generale ale utilajului.

Printre avantajele buldoexcavatorului Terex se numără: emisii ale motorului conform EU TIER 3, interval de service 500 ore, cutie de viteze sincronizată cu 4 trepte sau cutie de viteze automată, viteză mare de transport pentru a reduce timpul curselor pe sosea, blocare a diferentialului de la pedală pentru simplificarea functionării, discuri de frână umede, izolate, de înaltă capacitate cu durată lungă de viată, frâne selectabile pentru 2 sau 4 roti, elemente hidraulice cu debit principal închis, răcitoare cu ulei hidraulic cu posibilitate de curătare.
Model    Greutate standard    Putere netă    Adâncime maximă
de operare (kg)    a motorului (kW)    de săpare (mm)

BHL 820    7.862    70    5.815
BHL 860SX    8.067    74,5    5.782
BHL 860Elite    8.227    74,5    5.782
BHL 970Elite    8.244    74,5    5.775
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI