Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Calitatea Totală

21.01.2010
Calitatea Totală
Calitate pe toată linia - este un principiu de bază al uzinei franceze Haulotte, acelasi de la reprezentanta din Spania, Haulotte Cantabria, si până în România, unde fabrica Haulotte din judetul Arges l-a implementat încă de la deschidere.

Angajamentul luat de Haulotte în fata clientilor săi este respectat cu strictete si de către cei 70 de colaboratori implicati în respectarea calitătii produselor, pentru ca raportul cost-calitate-termen de livrare să fie cel mai bun atât pentru clienti, cât si pentru producător. Sau, după cum afirmă directorul tehnic si al controlului calitătii în grupul Haulotte: "trebuie să găsim solutia care să ne permită să fabricăm produse de calitate din prima si de asemenea trebuie să identificăm solutiile cel mai putin costisitoare si mai fiabile atât pentru clientii nostri, cât si pentru noi".

Totusi trebuie avut în vedere faptul că Haulotte Group doar concepe si asamblează echipamentele, fără a produce si piesele care dau viată acestora. "Când vorbim de calitate ne gândim imediat la ameliorarea si îmbunătătirea procesului de dezvoltare si industrializare a produselor, dar aici nu este cazul. Calitatea industrială implică si stricta supraveghere a angajamentelor mutuale si a relatiilor dezvoltate de-a lungul timpului cu furnizorii nostri, relatii pe care avem tot interesul să le mentinem."

Cuplul câstigător "produs-furnizor" 
Chiar din faza de conceptie a produsului, dacă este posibil se stabilesc foarte clar limitele relatiei client-furnizor si asteptările pe care unul le are de la celălalt, pentru a putea fi evitate pierderile atât de ordin financiar, cât si de timp. Fie că este vorba de locatiile din Horme, Reims sau Creusot în Franta sau că vorbim despre Haulotte Cantabria sau Haulotte Arges, Haulotte Group caută cele mai bune metode pentru îmbunătătirea calitătii produselor sale: "Cea mai bună metodă de a obtine acest lucru este să implementăm calitatea la toate nivelurile, de la caietul de sarcini al departamentului marketing, care precede lansarea si până la servicile post-vânzare oferite clientului."

În practică acest lucru se traduce prin faptul că fiecare echipă de produs are în componenta ei si un reprezentant al departamentului calitate. Toti furnizorii producătorului francez sunt supusi unei supravegheri a conformitătilor si a planurilor de actiune asociate uzinei. Studiul de piată (serviciul post-vânzări) al fiecărui tip de masină este urmărit cu precizie, toate echipamentele sunt supuse unor controale de calitate intermediare si finale, dar si unor teste de fiabilitate si rezistentă extrem de dure.
si acest lucru pentru că Haulotte are o imagine de apărat si asteptări de îndeplinit: cele ale clientilor.

Totdeauna, platforme aeriene de calitate

Numărul mare de platforme aeriene lansate în ultimii doi ani de către producătorul francez Haulotte, unul din liderii europeni ai pietei de profil face ca în prezent oferta sa să includă utilaje pentru orice tip de utilizare. Dacă nacelele de lucru la înăltime mare reprezintă o clasă deosebită, specialistii grupului asigurând utilizatorilor o securitate deosebită, în paralel cu o manevrabilitate de invidiat pentru dimensiunea lor, cele dedicate lucrului în spatii aglomerate sau înguste prezintă câteva caracteristici speciale, mai ales atunci când vorbim de înăltimi de lucru relativ mari. Acestea au o bază de sprjin relativ mică comparativ cu înăltimea maximă de lucru, sasiul trebuind la rândul lui să nu ocupe o suprafată prea mare. Din acest motiv, multe dintre aceste masini au patru roti motoare, cu blocaj al diferentialului, iar sistemul hidraulic proportional permite executarea unor miscări foarte exacte, pe distante mici. În plus, o mare parte dintre aceste platforme pot fi transportate foarte usor, în bena unui camion.

H 14 TX

Din cele 50 de tipuri de platforme telescopice pentru persoane, dezvoltate si produse de Haulotte Group de-a lungul anilor, H14TX se distinge prin numeroasele avantaje pe care le oferă utilizatorilor.
  • Mobilitate exceptională. Cele patru roti motoare, sistemul de blocaj diferential hidraulic, precum si garda la sol de 35 cm permit o evolutie foarte bună a acestui echipament pe toate tipurile de teren.
  • Rapiditatea în interventii. Timpul de ridicare al acestei nacele fiind foarte scurt, se poate accede rapid în zonele de lucru. Cu o înăltime de lucru de 10,6 m H 14 TX permite atingerea cu usurintă a zonelor dorite. 
  • Dimensiuni compacte. Având dimensiuni extrem de reduse atât în pozitie de lucru cât si repliată, modelul H 14 TX îmbunătăteste posibilitatea de interventii în zone aglomerate sau în spatii restrânse. Şasiul cu o lătime de 2,3 m si dimensiunile de gabarit care nu depăsesc cadrul nacelei facilitează sarcina operatorului indiferent de mediul de lucru.

Proportionalitatea miscărilor

Utilizând un sistem hidraulic proportional energia este mai bine utilizată, iar miscările sunt mai line datorită temporizării. Astfel utilizatorul beneficiază de conditii de lucru sigure, de un mediu de lucru mai confortabil si de un randament mai bun, respectând toate normele de sigurantă în materie de reglementare a muncii, dar si normele europene de poluare.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI