Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gam

Concasoare mobile cu impact Powerscreen Pegson

21.01.2010
Concasoare mobile cu impact Powerscreen Pegson
Powerscreen International Distribution Ltd, producătorul nr.1 mondial de statii mobile de sortare si concasare, cu peste 3.000 de unităti fabricate anual, este reprezentat în România si Republica Moldova prin Powerscreen Corporation, singurul dealer autorizat.
Powerscreen devine si mai puternic pe piata de echipamente de sortare si concasare mobile după fuziunea cu producătorul de statii de concasare TEREX PEGSON.
Alegerea unui concasor mobil pentru o anumită aplicatie este o decizie foarte importantă.

Cu cei peste 75 de ani de experientă în fabricarea de concasoare, această decizie a devenit mai usor de luat, calitatea echipamentelor Powerscreen si satisfactia clientilor fiind argumente care garantează că investitia într-un astfel de concasor este una sigură.  

În conditiile unei piete extrem de competitive, investitia într-un astfel de utilaj trebuie să fie asigurată de randamentul, raportul pret/calitate al materialului concasat, servisarea si nu în ultimul rând de varietatea aplicatiilor pentru care poate fi utilizat un singur echipament.
Powerscreen s-a ridicat la această provocare si a produs o serie de concasoare, care pot furniza o productivitate mare si un randament crescut  într-o arie foarte diversificată de aplicatii, fiind structurate în trei mari categorii: concasoare mobile cu fălci, concasoare mobile conice si concasoare mobile cu impact. Powerscreen Pegson oferă o gamă de concasoare cu impact usor de folosit, care se remarcă prin performantele deosebite în exploatarea în cariere de piatră, balastiere si aplicatiile de reciclare:
 Model  Tip impactor  Greutate  Motor diesel  Productivitate maximă
Powerscren Pegson XH 250 ORIZONTAL
(4 ciocane)
 27 tone CAT
250 CP
250 tone / ora
Powerscren Pegson XH 320 ORIZONTAL
(4 ciocane)
 31 tone CAT
325 CP
320 tone / ora
Powerscren Pegson XH 500 ORIZONTAL
(4 ciocane)
 52 tone CAT
440 CP
500 tone / ora
Powerscren Pegson XH 500 SR ORIZONTAL
(4 ciocane)
 67 tone CAT
440 CP
500 tone / ora
Powerscren Pegson XV 350 VSI (VERTICAL)  37 tone CAT
440 CP
350 tona / ora

Anul 2010 se anuntă unul de bun augur pentru importatorul Powerscreen în România, unul dintre cei mai importanti constructori români, VEGA 93 din Galati achizitionând la începutul acestui an un concasor cu impact Powerscreen Pegson XH 250, care urmează să fie folosit atât în concasarea pietrei de balastieră pentru infrastructură, statii de betoane si asfalt cât si în aplicatii de reciclare, cum ar fi reciclarea asfaltului sau a materialului rezultat din demolări.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI