Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MB Crusher în India

Cupele concasoare ajută la constructia autostrăzii Hyderabad-Bangalore

21.01.2010
Cupele concasoare ajută la constructia autostrăzii Hyderabad-Bangalore
Prima autostradă care leagă orasele Hyderabad si Bangalore, în India va fi construită folosind cupe concasoare MB, echipamente care s-au făcut remarcate pe întreg mapamondul datorită caracteristicilor lor unice. Autostrada va avea aproximativ 600 km lungime cu câte trei benzi în ambele directii si va reprezenta o schimbare importantă pentru India, deoarece în această tară se vor înregistra schimbări majore si o dezvoltare rapidă a retelelor de comunicatii, de transport si a retelelor comerciale, care până acum se desfăsurau în principal pe mare.
MB S.P.A, cel mai important producător si distribuitor de cupe concasoare din lume, consideră că acest proiect este decisiv într-un sens pozitiv pentru India care va progresa atât din punct de vedere comercial cât si economic, respectând normele de mediu în vigoare, acesta fiind un aspect prioritar al politicii companiei din Berganze (aflată în prezent în procesul de obtinere al certificatului ISO 14001). Nu este întâmplător faptul că aceste cupe functionează folosind sistemul hidraulic al excavatorului căruia îi sunt atasate si, spre deosebire de cupele concasoare obisnuite, acestea presupun costuri minime cu transportul si depozitare a deseurilor, oferind astfel posibilitatea ca materialele reziduale să fie reciclate. Pentru a construi autostrada s-a optat pentru cupa BF120.4 care va fi folosită pentru a realiza pavaje de stabilizare la fiecare 50 de kilometri. Modelul BF120.4 este singura componentă din echipament care poate să reducă dimensiunea granitului concasat de la 20 la 4 cm, pentru ca întreaga activitate să fie mai usoară si mai versatilă, aceasta fiind o caracteristică definitorie a echipamentului.

India se va familiariza astfel cu gama de produse MB de înaltă calitate si va avea oportunitatea de a le vedea la lucru, de a le evalua si de a beneficia de pe urma performantelor lor si toate acestea deorece se bazează pe o companie de prestigiu, în continuă crestere si cu o expertiză de lucru înalt calificată, o companie care are grijă de clientii săi si este atentă la nevoile acestora.

"Suntem extrem de optimisti în ceea ce priveste succesul acestui proiect cu constructia autostăzii care leagă orasele Hyderbad si Bagalore si în acelasi timp suntem extrem de nerăbdători să încercăm aceste cupe de înaltă tehnologie, fabricate în Italia si să obtinem o nouă cale de acces care va fi extrem de necesară pentru o tară precum India" a declarat Guido Azzolin, director general al MB S.p.A.
MB S.p.A reprezintă un nume, o filozofie, o companie care a reusit să se impună pe piată, a demonstrat că produsele sale sunt de înaltă calitate, sigure, versatile, de durată, inovatoare si produse 100% în Italia.
www.mbcrusher.com
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI