Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Trailers

Echipamente de nouă generatie pentru prepararea, transportul, turnarea si reciclarea betonului

21.01.2010
Echipamente de nouă generatie pentru prepararea, transportul, turnarea si reciclarea betonului
România are nevoie de specialisti si muncitori calificati în constructii, care să exploateze utilaje extrem de performante si dotări speciale pentru protectia mediului impuse de UE. Din această cauză, firma Powertek Trailers (www.powertek-trailers.ro) se adaptează în mod progresiv dispozitivului industrial al pietei constructiilor din România, comercializând echipamente de ultimă generatie, performante, economice si nepoluante. Sectorul constructiilor, desi în anul 2009 a avut de suferit pe fondul crizei economice, este considerat unul dintre cele mai dinamice în România, specialistii în domeniu preconizând o crestere în următorii ani în marile orase si în planurile de urbanism privind dimensiunea metropolitană a Bucurestiului, dar si în reabilitarea de drumuri, sosele de centură si autostrăzi. Astfel pentru executarea unor lucrări de cea mai bună calitate sunt necesare si echipamente performante de nouă generatie pentru prepararea, transportul, turnarea si reciclarea betonului.

Echipamente pentru betoane de ultimă generatie
Powertek Trailers este dealer Sermac în România. Sermac a stabilit o serie de valori de la care nu face rabat niciuna dintre pompele de beton iesite pe portile producătorului italian. Fiabilitate, calitate, functionalitate si stabilitate, toate acestea sunt caracteristicile produselor Sermac, indiferent că vorbim de autopompe, pompe tractabile sau fixe. Noua gamă de produse Sermac este caracterizată de modernism si costuri reduse de operare, ideale pentru companiile ce activează pe pietele într-o permanentă evolutie. 
Pompe de beton din gama Zenith - Șasiul suplimentar al pompelor este autoportant si nu transmite torsiuni în sasiul camionului. Stabilizatorii sunt în formă de X si conferă o rezistentă deosebită a structurii. Pompele de beton sunt echipate cu grupuri de pompare seria S8, cu capacitate de până la 185 mc/h si presiuni de 76 bari. Bratele se strâng în Z sau ZR. Au sistem de ungere centralizat. Înăltimile de pompare sunt cuprinse între 22 si 41 m. Bratul de distributie al pompei de beton poate avea 3,4 sau 6 tronsoane.

Pompe de beton din gama Sirio - si la acest model sasiul suplimentar al pompelor este autoportant, fără torsiuni în sasiul camionului, iar stabilizatoarele în formă de X oferă o rezistentă deosebită a structurii sasiului. Pompele de beton sunt echipate cu grupuri de pompare seria S8, cu capacitate de până la 185 mc/h, iar presiunea de lucru este de 76 bari. Bratele care asigură distributia betonului se strâng în R, RZ sau TR. Are sistem de ungere centralizat. Înăltimile de pompare sunt cuprinse între 32 si 61 m. Poate avea 3,4 sau 5 tronsoane, fixe sau telescopice.

Pompe de beton din gama Twinstar - contine un echipament mixt de malaxor si pompă de beton, ambele montate pe acelas sasiu auto. Șasiul suplimentar al pompelor este autoportant, fără torsiuni în sasiul camionului. Stabilizatorii sunt în forma de X si oferă o rezistentă deosebită a structurii în timpul lucrului. Pompele de beton sunt echipate cu grupuri de pompare seria S6, cu sistem de ungere centralizat. Înăltimile de pompare a betonului sunt cuprinse între 24 si 28 m. Bratele de distributie a betonului pot avea 3 sau 4 tronsoane. Malaxorul de beton are un volum cuprins între 7 si 10 mc.

Pompe de beton autotractabile din gama Starter - contine pompe echipate cu grupuri de pompare seria S cu capacităti între 35 si 75 mc. Echipamentul este montat pe roti sau pe senile. Se livrează cu sau fără elemente auxiliare pentru tubulatură.

Bratele de distributie stationare - sunt înrudite cu pompele montate pe sasiu Sirio. Sunt folosite pentru turnări continue de capacităti mari, cu raze mari de actiune pe orizontală între 20 si 33 m. Bratele stationare pot fi montate pe o coloană autoridicătoare, pe o bază mobilă sau pe o coloană de macara. În combinatie cu un trailer, pompa de beton de la sol urcă betonul pe clădire la bratul de distribuire stationar. Acest sistem de brat stationar este ideal pentru acoperirea suprafetei de lucru la betonare pe fiecare nivel al constructiei.
Spritz beton este o pompă specializată pentru lucrul în tuneluri. Capacitate de până la 30 mc/ora si 100 bari, brat cu 3 segmente si 2 axe de rotire.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI