Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Excavatoarele Hanix

Inovatie, Calitate, Sigurantă, Performantă

15.02.2010
 Inovatie, Calitate, Sigurantă, Performantă
Aceste deziderate urmărite cu meticulozitate de producătorul japonez Nagano Industry pentru toate utilajele care ies pe poarta fabricii sale, au realizat o traditie recunosTotul a început în 1968 când a fost înfiintată Nagano Industry, o companie cu productie de subansamble mecanice. Încercând să rezolve cerintele constructorilor din aglomeratele orase japoneze, Nagano Industry inventează în 1971 primul excavator cu rotire hidraulică de 360 grade.cută pe toate continentele.
Anul 1980 a fost momentul când s-au pus bazele gamei de miniexcavatoare ca urmare a cooperării dintre Nagano Industry si Nissan Kizai o firmă de vânzări care apartinea concernului Handozer Group, înfiintat în 1965.
În 1983 Nagano Industry brevetează primul excavator cu cea mai mică rază de virare si începând cu anul următor prin Nissan Kizai excavatoarele vor fi prezente pe piata din America.

Anul 1987 a fost unul marcant deoarece a fost obtinut Premiul cel Mare în  Japonia pentru inovatiile aduse excavatoarelor sale, iar piata europeană si-a deschis portile un an mai târziu prin fondarea firmei Nissan Kizai Europe. Începutul anilor'90 a reprezentat realizarea excavatoarelor multifunctionale cu rază mică de virare si vânzări record de peste 1.000 bucăti pe an.
În 1992 Nissan Kizai îsi schimbă numele în HANIX care include numele Handozer, Nissan, iar la sfârsit a fost adăugat simbolul matematic X cu semnificatia de infinit.  
Modelul de excavator H75B a fost realizat în 1999, iar în 2000 s-a stabilit noua configuratie de brat utilizat în orase pentru excavări adânci, dar cu dimensiuni de gabarit mici astfel încât să nu fie probleme cu dimensiunile pe verticală.

Asa a fost realizat modelul de 7,5 tone care încheie gama excavatoarelor compacte utilizate în spatii restrânse.
Din 2008 prin modelul H55DR a început trecerea la seria D a excavatoarelor, ce întruneste toate cerintele pentru lucrările urbane, impuse de legislatia europeană si cea americană. Motorul corespunde standardelor europene TIER 3, iar consumul de carburant este redus.
Compania BRETT Motors este unic reprezentant pentru România al acestor utilaje, care înglobează experienta a peste 45 de ani de cercetare si productie investiti în conceptul de masini compacte si multifunctionale.
Partenerii Brett realizează într-un ritm sustinut (datorat si tehnologiilor avansate care se impun în ritm alert) noi modele de masini multifunctionale denumite generic încărcatoare sau excavatoare cu virare prin derapare. Utilajele compacte multifunctionale au fost create pentru lucrări mari în spatii restrânse.

Reprezentantii companiei Brett Motors stau la dispozitie clientilor pentru alegerea optimă, în functie de specificul activitătii, a unuia dintre cele 10 modele de excavatoare cărora li se pot face configuratiile optime prin alegerea bratelor standard sau lungi, senilelor de otel sau cauciuc si a dotărilor cu cabină sau cadru de protectie.
Gama de excavatoare Hanix începe cu excavatorul H08 de 760 kg si se încheie prin excavatorul H75 de 7,5 tone. Orice model de excavator are în dotare lamă tip buldozer si posibilitatea de pivotare a bratului stânga / dreapta independent de rotirea cabinei.

Excavatoarele Hanix au deja un renume pentru stabilitate determinată de alegerea lungimii si distantei optime a senilelor, centrul de greutate coborât si o echilibrare perfectă a excavatorului. Modelele mici sunt prevăzute cu un sistem hidraulic reglabil al ecartamentului senilelor.
Trebuie mentionată grija deosebită acordată protejării furtunelor în articulatii si în exteriorul bratului, precum si pentru protectia cilindrilor de actionare a bratului si lamei tip buldozer. Nu au fost uitate la proiectare nici aspectele realizării unei întretineri usoare si viteza cerută în activitătile de service. Astfel s-a asigurat o vizibilitate perfectă a elementelor care trebuie controlate la reviziile orare. Identificarea circuitelor hidraulice se realizează foarte usor prin marcarea furtunurilor la capete si a intrărilor si iesirilor în diverse subansamble.

Toate excavatoarele dispun de sistem hidraulic auxiliar (posibilitatea formării a două circuite de alimentare) cu valva PTO pentru echipamente, precum si cu cuple hidraulice rapide pentru a putea fi utilizate în locul cupelor si ciocane hidraulice, site sortatoare, foarfece, dispozitive de găurit, cupe concasor, etc.

Cabina operatorului este ROPS / FOPS complet închisă si încălzită, cu vizibilitate 360° având geamuri culisante si grilaj protector în partea superioară, scaun ergonomic cu dispunerea eficientă a comenzilor în cabină, nivel mic de zgomot, oglinzi laterale si lumini.
Bordul este prevăzut cu unitate de control model display care indică temperatura lichidului de răcire, nivelul motorinei, ceas orar, încărcarea acumulatorului, presiunea uleiului din motor, bujii, filtru aer, proiectoare, etc.

Sistem de comandă a bratului este servo-pilotat (joystick), în dreapta si stânga operatorului. Controlul, comanda  pentru operare si deplasare sunt foarte precise, iar miscările sunt continue (fără socuri) si ferme.
Brett Motors oferă consultantă si suport tehnic clientilor pentru a permite utilizarea cât mai eficientă, fără probleme a unuia dintre excavatoarele HANIX.

Date tehnice

* adâncimi de excavare dintr-o trecere cuprinse între 1.500 - 4.180 mm
* înaltimea de descărcare cuprinsă între
2.010 - 4.535 mm
* forta maximă de rupere a cupei cuprinsă
între 8.300 - 53.600 N
* forta maximă a bratului cuprinsă între
5.900 - 36.900 N
* rotirea cabinei cu 3600
* pivotarea independentă stânga / dreapta
a bratului 800 / 500
* lama buldozer

BRETT MOTORS
Sos. Alexandriei 108
BRAGADIRU jud. ILFOV
Tel./fax: 0374.003.246 / 021.420.2771
www.brett.r
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI