Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 48

Radio ZU si Marcom au adus "Buldozerul lui Valentin"

15.02.2010
Radio ZU si Marcom au adus
Radio ZU în parteneriat cu MARCOM Utilaje de constructii a organizat de Ziua Îndrăgostitilor o campanie cu totul deosebită fată de ceea ce am fost obisnuiti până acum. Campania  s-a numit "Buldozerul lui Valentin" si a avut ca personaj principal un buldoexcavator Komatsu WB93R-5.
Buldoexcavatorul Komatsu  îmbrăcat în inimioare a putut fi admirat în parcarea de la Mall Vitan. Este o înfătisare unică a unui utilaj de constructii, personalizat, care a devenit personajul preferat pentru pozele vizitatorilor de la mall. La finalul campaniei, vineri, pe 12 februarie,"Buldozerul lui Valentin" a strivit  toate amintirile fostelor iubiri aruncate în tarcul amenajat de către echipa Radio ZU. 
Campania a început în data de 1 februarie, când buldoexcavatorul Komatsu  WB93R-5 cu inimioare a plecat însotit de echipele MARCOM, Radio ZU si Antena 1 la plimbare dimineata devreme prin centrul Bucurestiului unde a fost admirat de toti participantii la trafic. A fost condus apoi în parcarea de la Mall Vitan, în fata terasei Starbucks, unde a putut fi admirat până vineri 12 februarie.
Anul XIII, nr. 143, ian 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI