Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Finlay

Specialist al concasării

15.02.2010
Specialist al concasării

Terex Finlay este o companie renumită în întreaga lume datorită echipamentelor mobile pentru concasare, fiind lider pe acest segment de piată. Produsele Finlay se utilizează în domenii multiple precum: constructii, cariere, minierit, gropi ecologice, agregate, asfalt, demolări, reciclare.
Investind permanent în capitalul uman si în tehnologie, Terex Finlay este un nume recunoscut pentru designul inovativ si calitatea produselor sale, dar si pentru reteaua extinsă de dealeri si pentru suportul excelent post-vânzare. Finlay exportă de peste 45 de ani în peste 80 de tări din lume, iar crezul său este acela de "a îmbunătăti continuu produsele si serviciile în conformitate cu nevoile clientilor săi."
Performantă, simplitate, versatilitate...
Finlay crează o gamă extensivă de concasoare mobile cu fălci, impact si cu con. Echipamentele demonstrează o combinatie perfectă între performantă, simplitate si versatilitate. Sunt concepute pentru a avea un randament mare, indiferent de aplicatie, în carieră sau pentru reciclare. Constructia solidă si dimensiunile compacte, comoditatea la transport, montajul rapid la punctul de lucru, simplitatea în utilizare, costurile mici de întretinere sunt câteva dintre beneficiile notabile ale concasoarelor Finlay.

Trenul de rulare a fost conceput robust pentru a asigura mobilitate si stabilitate exceptionale. Concasoarele sunt dotate cu sistem hidrostatic, motoare de mare putere si sisteme avansate de control electronic. Finlay proiectează noi modele de concasoare pentru a-si lărgi gama. În centrul acestor proiecte se află în permanentă grija pentru client si pentru necesitătile sale. Îmbinând ingineria de top cu fiabilitate, Finlay produce echipamente de performantă mare si costuri reduse de întretinere pentru o rentabilitate maximă. La aceasta se adaugă servicii post-vânzare de calitate.
Unul dintre echipamentele vedetă, preferat de către proprietarii de cariere este concasorul cu fălci model J-1175. Jaw Crusher J-1175 este unul dintre cele mai reusite modele din gama concasoarelor mobile. Este dotat cu renumitul concasor cu fălci marca " Jaques" si cu sasiu robust, senilele conferindu-i mobilitate. Greutatea, usurinta în transport si rapiditatea cu care se instalează la punctul de lucru fac din J-1175 concasorul ideal în aplicatii de concasare în carieră, cât si în demolare/ reciclare. 

C-1540 - Cone Crusher prezintă nenumărate beneficii pentru client: actionare hidraulică, timp scurt de instalare, capacitate mare de productie, sistem de control electronic performant, întretinere facilă, etc.
C-1540 este dotat cu un sistem de pre-sortare, astfel că vor fi concasate numai materialele necesare, iar capacitatea echipamentului va creste, în timp ce costurile pentru elementele de uzură ale concasorului cu con se vor reduce. 
Partenerul Terex-Finlay în România este Powertek Company (dealer al întregii game de utilaje de constructii Terex - www.powertek-company.ro). Cele două companii se bucură de succes pe piata din România. Reprezentantii Powertek Company identifică si propun o serie de instalatii mobile si fixe de concasare-sortare uscată sau cu spălare. Detinând un service cu acoperire natională si o experientă de mai multi ani în livrarea si asigurarea de service pentru astfel de echipamente, Powertek Company este un partener sigur si operativ.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI