Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de marcă

Triman Group

15.02.2010
Triman Group

Grupul Triman este o corporatie cu capital 100% spaniol, lider de vânzări pe piata locală, aflat în plină expansiune pe pietele emergente din Europa, Africa si America. Expansiunea sa chiar si în această perioadă în care industria constructiilor cunoaste o recesiune puternică în Europa sau Statele Unite se datorează calitătii utilajelor produse si liniilor de productie dedicate obtinerii betonului. Trebuie spus că atentia pentru calitatea produselor depăseste chiar nivelul de amănunt. Astfel, nu numai că produsele Triman sunt proiectate special pentru aplicatii specifice fiecărei zone geografice, dar chiar si otelul utilizat este obtinut în propriile turnătorii.
Experienta de peste 25 de ani cumulată în domeniul producerii si distributiei pe piată a unei game largi de utilaje destinate concasării, sortării si spălării agregatelor, dar si a echipamentelor pentru reciclare si statiilor pentru producerea betonului îsi spune cuvântul în cazul producătorului Triman. Astfel, aici găsim o atentie deosebită acordată detaliilor, acelor elemente mărunte de proiectare care de multe ori pot face diferenta pe piată între mărci. Tot la capitolul calitate fără compromis putem trece si capacitatea firmei de a produce otelurile de înaltă rezistentă necesare propriilor utilaje, toate materialele de uzură având calitatea controlată si garantată de producător.

În cei peste 25 de ani de experientă în industria constructiilor, Triman a acumulat experientă si cunostinte valoroase în materie de design, de multe ori rezistenta si eficienta unui produs fiind influentată si de modul de utilizare. Astfel, usurinta cu care se poate manevra un utilaj, accesul la componentele de uzură, un service simplu si rapid sunt elemente care pot influenta indirect productivitatea acestuia.
Triman are sediul central în apropierea localitătii Pamplona - Spania, având de asemenea patru centre de productie în nordul tării, cu o suprafată totală de lucru însumată de peste 80.000 mp. Dacă turnătoria proprie reprezintă deja un element important pentru garantarea rezistentei produselor, trebuie spus că societatea spaniolă pune accentul pe satisfactia clientului, orice efort financiar nefiind prea mare. Astfel, aceasta detine o carieră proprie unde sunt testate prototipurile masinilor, înainte de a intra în productia de serie, în conditii de lucru cât se poate de reale si de dure.

O echipă de ingineri foarte bine pregătiti utilizând cele mai noi tehnologii dezvoltă permanent echipamente noi, perfect adaptate cerintelor de mediu si normelor în domeniu, iar inovatiile tehnologice sunt încorporate imediat în cadrul tuturor modelelor noi ale companiei.
Echipamentele mobile din gamele Triman sunt disponibile în varianta constructivă pe senile (Triman-Track) si pe roti. Senilele înglobează componente de cea mai bună calitate, având un sistem de actionare hibrid diesel-electrică, acesta garantând un consum redus, un ciclu de utilizare îndelungat la un nivel de poluare extrem de scăzut. 
Triman a dezvoltat de asemenea o serie de utilaje si echipamente destinate protejării mediului înconjurător. Dintre acestea putem enumera: decantoare de noroi, filtre de presiune si sisteme de reducere a prafului care utilizează aditivi speciali pentru depunerea suspensiilor din aer.

În gama de utilaje pentru producerea betonului se regăsesc:
* Statii de beton - mobile sau stationare
* Sisteme uscate sau cu apă (mixere cu palete duble orizontale)
* Statii de reciclare a betonului
* Silozuri pentru mortar sau ciment
* Silozuri pentru depozitare

Principiul care guvernează politica Triman este acela că în spatele oricărei masini este necesar un service si un serviciu after-sales de calitate, de aceea în fiecare tară unde produsele sale sunt prezente, compania alege cei mai buni parteneri pentru a furniza service-ul si sprijinul necesar pentru clienti.
În România dealer exclusiv al produselor Triman este societatea Case Utilaje de Constructii.
Pentru a afla cât mai multe detalii despre gama Triman si produsele Case puteti vizita
pe noul site www.caseutilaje.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI