Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Mustang

Herghelia otelită

16.03.2010
 Herghelia otelită
Încă de la început scopul prioritar în majoritatea activitătilor de constructii a fost încărcarea si transportul cât mai usor al diverselor materiale. Utilajele de încărcat au stat în centrul acestui deziderat. Ele s-au bucurat de atentia specială a expertilor din domeniul proiectării, beneficiind de transformări continue, pentru a corespunde unei game cât mai variate de cerinte si a putea fi utilizate în cât mai multe  sectoare de activitate.
Cerinta majoră care s-a impus tuturor utilajelor de încărcat a fost aceea de a fi realizate cât mai compact cu putintă, spatiile tot mai limitate, precum si restrictiile numeroase privitoare la consumuri, poluare, zgomot, etc., fiind factorii care au  determinat reorientarea producătorilor către multifunctionalele compacte. Producătorul american Mustang oferă astăzi una dintre cele mai complete si vaste game de echipamente compacte disponibile pe piata multifunctionalelor compacte. Cunoscută la început sub denumirea de Owatonna Manufacturing Company, în 1965 firma Mustang a produs primul încărcător cu virare prin derapare. 

Astăzi  Mustang Manufacturing Company detine o linie largă de încărcătoare multifunctionale Mustang ce cuprinde:
* Încărcătoare cu virare prin derapare (SSL)
* Încărcătoare pe senile cu brat telescopic
* Încărcătoare cu virarea tuturor rotilor

Produsele Mustang sunt create de o echipă profesionistă de ingineri într-un laborator un stat-of-the-art de cercetare si proiectare, care actioneaza în unitătile de productie din Yankton si Madison,  din regiunea Dakota de Sud, în Statele Unite ale Americii. În aceste laboratoare, echipamentele Mustang sunt concepute aplicând tehnologii de vârf în domeniul de proiectare si productie, acest lucru reflectându-se în calitatea produselor companiei americane, recunoscute pe piata utilajelor multifunctionale compacte.

Brett Motors distribuitorul oficial al companiei mustang în România pune la dispozitia clientilor acesti puternici "cai oteliti", gata oricând să facă fată celor mai dificile si variate activităti, indiferent de anotimp sau mediul de lucru.
Deoarece Mustang-ul este un utilaj multifunctional, chiar si în activitatea de încărcător a fost proiectat astfel încât să poată utiliza cupe diferite în functie de activitate si de materialul cu care lucrează. Astfel, acest SSL, care este realizat într-o gamă de 11 modele, poate să folosească cupe specializate, cele mai solicitate fiind: 

* cupa standard de excavat si încărcat
* cupa utilitară pentru deseuri si gunoi
* cupa pentru materiale usoare
* cupa pentru constructii si demolări
* cupa pentru fertilizatori
* cupa Dutch pentru piatră
* cupa multifunctională 4x1
* cupa pentru cereale
* cupa pentru zăpadă

Aceste cupe pot avea un volum care se alege în functie de masina de bază si densitatea materialului.
Masa operatională a celui mai mic model M2012, construit pentru ferme este de 1.354 kg, iar M2109, cel mai mare încărcător cu virare prin derapare de pe piată are o masă operationala de 4.772 kg.
Înăltimea peste care poate să treacă bratul împreună cu cupa încărcătoarelor Mustang variază între 2.438 - 3.607 mm. Aceste dimensiuni asigură pentru toate modelele de încărcător posibilitatea de încărcare a oricărui tip de transportor basculant. Luând în calcul capacitatea operatională cuprinsă între 775 - 3.610 kg a încărcătoarelor cupele ot avea volumul de încărcare cuprins între 0,12 - 1,4 mc. 

Cupa malaxor pentru betoane
Din cele peste 50 echipamente optionale prezente în portofoliul Brett Motors cupa malaxor pentru betoane reprezintă un echipament indispensabil oricărui santier. Sarjele de betoane pot fi executate chiar în mijlocul lucrării, utilizând aceste cupe speciale. Actionarea melcului se realizează hidraulic în ambele sensuri. Cupa malaxor are posibilitatea de golire prin basculare sau prin deschiderea părtii inferioare si dirijarea betonului prin tubul flexibil, exact în locul dorit.
Cupe sunt realizabile într-o gamă de modele cu un volum cuprins între 0,16 si 0,8 mc.

BRETT MOTORS
Sos. Alexandriei 108
BRAGADIRU jud. ILFOV
T/F 0374.003.246 / 021.420.2771
www.brett.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI