Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco

Noi compresoare si generatoare la Bauma

16.03.2010
 Noi compresoare si generatoare la  Bauma
Atlas Copco va prezenta numeroase echipamente noi la Bauma, incluzând noul Open Unit care completează gama DrillAir si noul compresor mărimea 1,5 cu motor Deutz. De asemenea, compresorul XAS 87 lansat recent, si gama QAS completată anul trecut îsi vor face acum debutul international.

Noile echipamente DrillAir Open Unit sunt construite într-o structură deschisă dedicată si asigură un debit superior, o presiune mai înaltă si o durată de viată extinsă a componentelor, cu o eficientă ridicată. Presiunea mai mare asigură o viteză de forare sporită, iar debitul mai mare permite îndepărtarea mai eficientă a detritusului.Viteza mai mare permite o productivitate superioară. Transportul si instalarea usoară fac ca aceste echipamente să fie ideale pentru aplicatii speciale si integrarea în sistemele OEM (Original Equipment Manufacturer).

Noile compresoare XAHS 237 (236 l/s, 12 bar) si XAMS 287 (285 l/s, 8,6 bar) (mărimea 1,5)  cu motor Deutz Tier 3 sunt robuste si compacte. Pentru o perioadă scurtă de la lansare, variantele standard includ FuelXpert si un răcitor final/separator de condens, oferindu-le clientilor o valoare sporită la acelasi pret cu unitătile precedente.
Compresorul de categorie usoară  XAS 87 recent lansat pe piată este proiectat special pentru industria europeană de constructii si închirieri si se caracterizează prin transportarea usoară de la un site la altul, având o masă mai mică de 750 kg.  Varianta full option va fi prezentată în premieră cu ocazia Bauma 2010.

În cele din urmă, gama integrală de generatoare QAS va fi prezentată publicului international pentru prima oară. Gama QAS, cuprinzând o varietate largă de modele cu puteri între 14 - 571 kVA a fost proiectată pentru transport rapid, usor si sigur, si manevrare on-site pe aproape orice tip de suprafată, fără a necesita o pregătire prealabilă. Vârful de gamă - generatorul Atlas Copco QAS 500 lansat recent, cu o putere nominală de 400 kW, 500 kVA la 50 Hz (457 kW, 575 kVA la 60 Hz) a fost proiectat pentru aplicatii industriale în domeniul constructiilor si utilitătilor publice si închirierilor.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI