Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powerscreen

Noua generatie de războinici

16.03.2010
 Noua generatie de  războinici
Powerscreen, unul dintre producătorii de top de echipamente mobile de concasare si unităti de sortare a lansat noul model de concasor Warrior 2400, ca parte a programului său de dezvoltare de noi produse.
"Modelul Warrior 2400 continuă succesul mondial al modelelor Warrior 1400 si Warrior 1800 si reprezintă un nou pas în evolutia tehnologiei mobile de concasare din clasa heavy-duty. Odată cu lansarea concasorului Warrior 2400, Powerscreen extinde gama de produse si vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor si operatorilor din domeniul carierelor, minelor si din sectorul de reciclare" declara Pat Brian, director global de vânzări al Powerscreen.
Warrior 2400 este o unitate multifunctională, capabilă să concaseze materiale dure, cu diametre mari, dar în acelasi timp rămâne usor de mutat si transportat. Este echipat cu ciur heavy duty înclinat cu un mecanism de actionare cu trei axe de mare amplitudine, ceea ce-i permite să concaseze, să despice în două sau trei fragmente materiale precum agregatele, straturi superioare de rocă, cărbuni, reziduuri din constructii, demolări sau minereuri de fier.

Timpul de instalare si usurinta în operare sunt realizate cu ajutorul unui sistem de deplasare hidraulic cu platformă, a benzilor transportoare laterale, a senilelor cu două viteze, a capătului de descărcare în consolă destinat unui acces mai rapid, precum si un circuit de detectare a gradului de încărcare pentru a evita blocajele. Sistemul electric de control este usor de utilizat si permite operatorului să monitorizeze si să diagnosticheze starea utilajului direct pe santier, prin intermediul  unui monitor LCD, fără alte echipamente speciale. Warrior 2400 este disponibil si cu sistem dual power.
Pentru a completa gama heavy duty, Powesreen a lansat si modelul Warrior 800. "Lansarea noului Warrior 800 subliniază angajamentul nostru de a dezvolta mereu produse inovatoare, chiar si acum când ne confruntăm cu o piată dificilă. Dar vom continua să investim în produse  pentru ca partenerii si clientii nostri să aibă acces la cele mai bune utilaje" a spus Pat Brian.

Noul Warrior 800 este un utilaj  multifunctional echipat cu un ciur cu două punti înclinate si unităti de fragmentare si despicare înainte si după concasare. Ciurul acceptă o varietate mare de ciururi, ceea ce îl transformă într-un echipament versatil, adecvat pentru o varietate de aplicatii printre care concasarea  straturilor superioare de roci, deseuri provenite din demolări si constructii, nisip, pietris si agregate. Modelul Warrior 800 poate concasa materiale cu dimensiuni de până la 400 mm si are o productivitate de 280 t/h, în functie de aplicatie.
Utilajul va fi disponibil în configuratia pe senile sau pe roti, în ambele variante lătimea urmelor lăsate pe sol fiind de doar 2,5 m, ceea ce corespunde cerintelor de transport în Europa.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI