Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bauma Aniversare

6 ani de Powertek Group!

16.03.2010
6 ani de Powertek Group!
Sase ani de echipamente performante, demonstratii de putere, concepte inedite, dar în primul rând o dezvoltare spectaculoasă. Echipa Powertek a reusit să dezvolte o structură puternică, astfel că astăzi grupul este compus din sapte firme ce activează în România, Republica Moldova si Bulgaria, distribuie o gamă completă de echipamente pentru constructii, transport si industrie forestieră.
După o evolutie spectaculoasă pe piata de gen din România- comercializare si închiriere de echipamente, productie de bene si semiremorci, precum si propria companie de intermediere financiară a achizitiilor, în anul 2009 Powertek a acordat o atentie sporită  pachetelor de servicii post-vânzare cunoscând astfel o crestere a cotei de piată. Echipa Powertek s-a orientat spre satisfacerea nevoilor clientilor printr-un service rapid, profesionist si cu un timp de răspundere a oricărei solicitări în maxim 24 de ore.

Specialistii Powertek stiu că rentabilitatea unei afaceri este generată de functionalitatea utilajelor pe care clientii le detin, astfel încât garantia că serviciile si piesele de schimb oferite pentru aceste utilaje sunt de calitate este de la sine înteleasă. Grupul s-a extins si în afara granitelor tării prin deschiderea reprezentantelor în Republica Moldova si Bulgaria. Powertek Group are reprezentante regionale în Cluj Napoca si Timisoara si curând la acestea se vor alătura Constanta si Iasi. Printre realizarile Powertek Group se numără si obtinerea acreditării SR EN ISO 9001:2001, OHSAS 18001:2007, SR EN ISO 14001:2005; implementarea unei solutii informatice de gestiune a întreprinderii bazată pe Oracle Applications, si dezvoltarea spatiilor si a tehnologiei de productie proprie din cadrul fabricii de la Moreni (Dâmbovita) unde specialistii Powertek au ajuns la un nivel tehnologic avansat astfel încât pot modifica ampatamente si face o serie de adaptări speciale la autosasiuri de camion.

Powertek este un grup redutabil, inovator si consecvent, care impune tendinte. Timp de 6 ani clientii au luat contact cu utilajele Powertek si au descoperit ce înseamnă puterea, inovatia si profesionalismul. "Este adevărat că pietele din România, Bulgaria si Republica Moldova se confruntă cu criza financiară, însă Powertek Group este o companie cu planuri pe termen lung, fondată pe valori puternice-echipamente de calitate, profesionalism, respect fată de client si un service profesionist - astfel încât bugetăm o consolidare si dezvoltare solidă si pentru anul 2010 si pentru anii care vor urma", declară Cristian Han, director general Powertek Company.
The strength of many!
The power of one!

Powertek Company este compania cu care grupul si-a inceput activitatea cu echipamente de constructii. Este dealerul Terex în România si reprezintă toate diviziile producătorului. Terex este full-liner (numărul 3 mondial) oferind echipamente pentru orice aplicatie din domeniul constructiilor industriale si civile, industria de minierit si reciclare: Terex Construction (buldoexcavatoare, excavatoare, încărcătoare, camioane, gredere, compactoare de sol); Terex Cranes (macarale turn si autoridicătoare, macarale tot teren, macarale pentru teren accidentat); Terex Materials Processing (concasoare, statii de sortare si spălare agregate, reciclare) si Terex Aerials (platforme aeriene si telehandlere).
A urmat Powertek Trailers, distribuitor exclusiv al brandurilor: Lintec-statii de asfalt; Texnokat-statii de beton; Sermac-pompe de beton; Marrel-bene basculabile; Terex Atlas- brate de macarale; Floor- platforme transport busteni; Alucar- remorci pentru busteni; Cometto-trailere pentru transporturi agabaritice.

Activitatea Powertek a continuat în mod firesc cu propria companie de productie, prin înfiintarea Powertek Industry (Moreni) ce produce bene sub licenta Marrel. Din 2008 compania este agrementată ISCIR si RAR pentru montaj macarale si suprastructuri camioane.
Activitatea de închiriere a echipamentelor a fost preluată de Powertek Investments.
Vision Financial Brokerage Company, prima firmă înfiintată în cadrul grupului, este o societate de intermediere financiară, ce oferă clientilor solutii personalizate, optime pentru achizitia de echipamente.
Anul 2008 a marcat extinderea Grupului peste hotare. Printr-un partener local, Grupul a început distributia pe piata din Republica Moldova a utilajelor reprezentate de Powertek Company si Powertek Trailers. A urmat înfiintarea Powertek Bulgaria în anul 2008, iar lansarea a avut loc la Târgul International de la Plovdiv - târg specializat pentru jucătorii de pe piata materialelor, sistemelor si echipamentelor de constructii din Bulgaria.

Un alt punct major de interes al grupului este divizia de service în care se investeste constant si care numără peste 30 unităti mobile pentru interventii rapide în orice zonă din tară cu un timp de interventie de 24 ore. Personalul dispune de toate uneltele, S.D.V.-urile si soft-urile necesare efectuării de reparatii/diagnosticări la orice tip de utilaj. De asemenea, atelierele au în dotare masini si echipamente pentru efectuarea de prelucrări mecanice (strung, masini de tăiat si găurit, masină de prelucrat în coordonate Wotan, etc.).Personalul de service participă la training-uri de specialitate regulat, atât în cadrul firmei cât si la producătorii de echipamente.
Printre obiectivele Powertek se află si implicarea în proiectele legate de problemele si de proiectele urbane moderne-ecologia, asistenta persoanelor cu probleme, sustinerea formelor de artă si a sporturilor moderne: sustinerea formatiei Phoenix, actiunile "Donează sânge pentru a salva o viată", "Curătarea Deltei Dunării", sustinerea diferitelor manifestări sportive.

Unul dintre principalele obiective Powertek este participarea constantă la cele mai importante târguri nationale si internationale din domeniul constructiilor. Prezenta la aceste târguri a dovedit încă o dată statutul firmei de jucător principal pe piata în care actioneaza. Echipa Powertek a participat la cele mai mari târguri de profil cum ar fi: Contruct Expo Utilaje (Bucuresti, Romexpo), Foresta (Cluj Napoca, Expo Transilvania), Plovdiv (Bulgaria, Plovdiv), Moldoconstruct (Chisinău, Republica Moldova), ExpoWood (Brasov, Expo Transilvania), BIFE (Bucuresti, România), TIB (Bucuresti, România). Powertek este aproape de clientii săi si prin numeroasele evenimente sustinute: Open Doors Day eveniment desfăsurat la showroom-ul din Bolintin (Autostrada Bucuresti-Pitesti km 23), Caravana Powertek - eveniment desfăsurat în orasele Constanta, Galati, Brasov, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara - în care toti clientii Powertek au avut oportunitatea de a cunoaste mai bine compania si de a interactiona cu echipa.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI