Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 49

BHS Sonthofen aduce inovatia

16.03.2010
BHS Sonthofen aduce inovatia
Prezent pe piata germană de mai bine de un secol, producătorul BHS Sonthofen s-a făcut cunoscut în întreaga lume, oferind clientilor tehnologie de înaltă calitate pentru mixarea betonului, concasare si reciclare si tehnologie de filtrare.
La editia din 2010 a expozitiei Bauma, BHS Sonthofen va aduce în fata vizitatorilor de la standul său gama de produse pentru mixarea betonului si concasare.
Mixerul cu axe duble de amestecare este principalul produs din această categorie. Câteva mii de astfel de echipamente  functionează pe santiere din întreaga lume, productia de beton reprezentând o aplicatie extrem de frecventă.

La standul BHS Sonthofen vor fi expuse si alte echipamente, printre care:
* Noua serie de mixere tip DKXN. Această serie a fost special dezvoltată pentru producătorii de  amestecuri care folosesc în special un beton cu o consistentă foarte slabă. Datorită unor măsuri noi de proiectare si preturile devin mai atractive comparativ cu alte echipamente prezente pe piată.
* Pentru aplicatiile de mixare care necesită forte de mai mari, a fost creat un un mixer special cu axe duble. Fiecare axă este echipată cu palete duble, iar sistemul de actionare dezvoltă o putere de mixare mult mai mare. Acest tip de mixer este ideal pentru pregătirea unor retete moderne de beton precomprimat (UHPC) sau pentru aplicatii speciale precum ermetizarea suprafetelor.
* Ca accesoriu pentru utilajele de mixare, va fi prezentat si noul sistem de lubrifiere controlat prin impulsuri. Permite o gresare automată a tuturor punctelor de închidere ale mixerului la finalul fiecărui ciclu de productie. Lubrifierea poate fi demarată prin intermediul unui tablou de comandă care permite o gresare în cantităti ajustate.

Inovatii în domeniul tehnologiei concasării
În domeniul tehnologiei concasării BHS este specializat în producerea concasoarelor cu ax vertical. Echipamentele BHS lucrează  pe santiere din întreaga lume, îmbunătătind forma produsului final, producând nisip concasat sau lucrând în aplicatii de concasare selective.
Ca inovatie, la Bauma 2010 va fi prezentată o statie semi-mobilă cu un concasor cu rotor centrifugal BHS. Statia este echipată cu un buncăr de alimentare, benzi transportoare pentru intrări si iesiri si un sistem de control. Poate fi ridicată si coborâtă hidraulic pentru a putea fi pozitionată pe orice trailer cu platformă joasă. Statia reprezintă o solutie atractivă pentru operatorii care schimbă frecvent locatiile. De asemenea, pe pietele internationale există o cerere în crestere pentru unităti compacte, care pot fi integrate cu usurintă într-un spatiu deja existent.

Exemple de aplicatii expuse
Un alt punct de atractie la standul BHS va consta în prezentarea unor exemple de aplicatii practice. În domeniul tehnologiei de mixare vor fi prezentate o serie de tipuri de beton preparate pe baza diferitelor tipuri moderne de amestecuri (de exemplu beton colorat, SCC, beton cu fibră de otel, etc.). În domeniul tehnologiei concasării vor fi expuse câteva coloane transparente. Acestea vor fi umplute cu materiale concasate din tipuri diferite de roci. Pentru o analiză mai bună fractiunile individuale sortate vor fi pozitionate pe straturi, unul deasupra celuilalt. Exemplele demonstrează gama vastă de aplicatii pentru care pot fi utilizate echi-pamentele BHS.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI