Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bauma 2010

New Holland - noua serie de excavatoare pe pneuri

16.03.2010
Dan Vasile
New Holland - noua serie de excavatoare pe pneuri
New Holland va lansa la editia din acest a Bauma primele trei modele din noua gamă de excavatoare pe penuri: WE150, WE170 si WE190. Cu greutăti operationale care variază de la 15 la 20,4 tone, noile modele acoperă acele segmente care împreună alcătuiesc 75 de procente din totalul pietei europene.

Cu ocazia acestei lansări vor fi prezentate si noile denumiri pentru această gamă de utilaje ce poate fi asociată cu caracteristici precum fiabilitatea, performantele ridicate si stabilitatea.

Eficientă si control precis cu noile joystick-uri ale seriei WE
Noile joystick-uri beneficiază de o cursă mai lungă ceea ce îmbunătăteste semnificativ controlul utilajului si modul de operare, care devine acum mult mai lin. Acestea, alături de noul design ergonomic, care permite un mod de prindere sigur si confortabil, oferă posibilitatea unor timpi de lucru mult mai lungi si scade gradul de oboseală al operatorului.
Joystick-ul din partea dreaptă pune la dispozitia operatorilor câteva caracteristici unice ale utilajelor New Holland, care maximizează confortul, productivitatea si siguranta. Dispozitivul novator de directionare cu sistem glisant pentru cupă si stabilizatori oferă posibilitatea de a realiza comenzi independente si simultane. Operatorii au posibilitatea de a folosi simultan sau independent atât lama, cât si stabilizatorii atunci când se lucrează cu un accesoriu.

Un dispozitiv de directionare cu sistem glisant pentru rotirea graiferului sau pentru operatiunile de înclinare a cupei este disponibil ca optiune pentru joystick-ul din partea stângă. Această nouă caracteristică dezvoltată ca urmare a feed-back-ului primit din partea clientilor, a adăugat joystick-ului din partea dreaptă noi modalităti de functionare, astfel că acum operatorul are control total asupra tuturor sarcinilor de lucru.

WE150 si WE170: precizie si stabilitate într-un pachet compact pentru
santierele urbane
Cele două modele din partea inferioară a gamei, WE150 Compact si WE170 Compact sunt ideale pentru lucrările de infrastructură si pentru cele din domeniul rezidential, acolo unde santierele urbane solicită adesea capacitate de lucru în spatii foarte înguste.
Noul brat cu triplă articulatie cu cilindrul de pozitionare mutat în partea din fată reduce greutatea accesoriului si optimizează distributia greutătii per ansamblu. Toate acestea generează o capacitate de ridicare remarcabilă, un mod de operare foarte lin si cel mai bun nivel al stabilitătii din clasa sa. Cea mai mică rază de întoarcere din industrie pentru categoria sa, precum si noul model de brat, oferă acestor două modele capacitatea de a oferi performante foarte înalte în cele mai înguste spatii de lucru.
Clientii care au testat noile modele au confirmat nivelul remarcabil al stabilitătii si în acelasi timp au apreciat capacitatea exceptională de control precum si performantele de ridicare ale acestor utilaje compacte.

WE190: putere si stabilitate combinate cu versatilitate pentru santierele de dimensiuni mari
Modelul WE190 este destinat santie-relor de constructii de dimensiuni mari, precum si constructiei de drumuri. Versatilitatea si performantele ridicate îl transformă într-un utilaj perfect complementar pentru excavatoarele pe senile atunci când este necesară o mobilitate mult mai bună.
Modelul WE190 este creat pentru stabilitate si performantă. Structura mai lungă si pozitionarea mai bună a centrului de greutate, datorită distributiei optimizate a sarcinii si utilizării tablelor din otel de înaltă calitate determină un nivel exceptional al stabilitătii.
Sistemele de recuperare si amortizare de pe cilindri elimină efectul denivelărilor si al socurilor asupra structurii atunci când pistoanele ajung la finalul miscării.

Axele mai late sunt disponibile ca optiune pentru a duce sasiul la o lătime de 2,75 m sporindu-i astfel si mai mult stabilitatea. Toate aceste caracteristici îsi aduc aportul la stabilitatea dinamică exceptională pe orice tip de teren ceea ce permite operatorului să profite la maxim de capacitatea impresionantă de ridicare a utilajului în conditii de sigurantă totală.
Dispunerea tuturor componentelor esentiale sub peretii laterali este proiectată astfel încât să faciliteze accesul pentru realizarea inspectiilor, întretinerii si a lucrărilor de service, costurile de operare fiind astfel reduse.

Seria WE impune noi standarde de sigurantă
Pe lângă stabilitatea exceptională garantată de design-ul noilor modele, numeroase caracteristici ale modelelor din seria WE duc conceptul de sigurantă către un alt nivel. Sistemele integrate ROPS si FOPS oferă protectie 360° pentru operator în cazul unei rostogoliri sau împotriva diverselor materiale care pot cădea pe cabina utilajului. Consola, care poate fi înclinată oferă un spatiu amplu pentru operator pentru a intra si a iesi din cabină în sigurantă. Vizibilitatea extraordinară contribuie si mai mult la operarea acestor echipamente în conditii de sigurantă. Accesul facil la toate punctele de service îmbunătătesc siguranta pe parcursul operatiunilor de întretinere.

 

 

Model

WE150 Compact

WE170 Compact

WE190

Putere motor (CP)

121

141

159

Greutate operatională (kg)

15.000-16.500

16.800-18.500

18.400-20.400

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI