Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Construction Equipment

Noul pachet de optiuni pentru medii cu mult praf

16.03.2010
Noul pachet de optiuni pentru medii cu mult praf
Producătorul Case Construction Equipment a lansat pachetul de optiuni Commodity King, creat pentru a îmbunătăti productivitatea utilajelor pentru clientii care folosesc încărcătoarele frontale Case în conditii de mediu extreme, cu mult praf. Astfel, sunt vizate utilajele care lucrează în domeniul industriei alimentare, fermele agricole sau statiile de beton si asfalt.
Noul pachet de accesorii optionale pentru modelele 621E si 721E furnizează o filtrare si răcire optimă a aerului necesar bunei functionări a motorului, în cazul aplicatiilor industriale si agricole care se desfăsoară în medii dure.
Pachetul Commodity King include fante de răcire si radiatoare mai mari pentru motor, pentru transmisie si sistemul hidraulic, dar si elemente de protectie împotriva reziduurilor din mediul ambiant sau sisteme de închidere ermetică a radiatorului pentru a împiedica aspirarea particulelor mari si blocarea radiatorului.

Alte elemente adăugate, pentru o mai bună protectie a utilajelor sunt fantele reversibile pentru curătarea filtrelor si radiatoarelor, aici sistemul Case "Sy-Clone" făcând istorie datorită modului original si extrem de eficient de pre-curătare a motorului, în final crescând durata de viată a filtrului de praf.
Pachetul Commodity King este disponibil pentru toate configuratiile modelelor de top 621E si 721E. În plus Case oferă si alte optiuni, de această dată pentru masinile implicate în aplicatiile agricole.
Producătorul american mai oferă un sistem de diferentiale inovator ale axelor spate, menite să crească durata de utilizare a axelor si un sistem de cuplare/decuplare rapidă pentru schimbarea accesoriilor de lucru.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI