Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Reputation Roadshow 201

Produse inovative marca RIDGID

16.03.2010
Mădălina Dragomir
Produse inovative marca RIDGID
România a fost, după Turcia, cea de-a doua tară dintre cele 20 de destinatii în care showroom-ul mobil RIDGID® a stationat timp de câteva zile, în cadrul European Reputation Roadshow 2010. Astfel orasele Constanta, Bucuresti, Ploiesti si Cluj s-au bucurat de prezenta Ridgid Truck, al cărui traseu se va încheia în Marea Britanie la jumătatea  acestui an.
Camionul RIDGID Truck a reprezentat o atractie în sine. Cu o lungime de 20 m, o suprafată desfăsurată de 110 mp si o greutate de 20 de tone, acesta valorează aproximativ un milion de dolari. Conceput special pentru a dezvălui si a oferi spre testare scule, unelte si echipamente profesionale RIDGID®, showroom-ul mobil - The RIDGID Roadshow Truck - expune într-un spatiu generos circa 200 dintre cele 300 de produse aflate în portofoliul companiei.

În Bucuresti caravana a poposit pe 25 februarie în curtea societătii Ret Utilaje, distribuitor al uneltelor Ridgid.
Camil Aliman, Area Manager pentru România si Ungaria le-a explicat celor prezenti la eveniment ce înseamnă conceptul The RIDGID Roadshow Truck si care sunt obiectivele acestui turneu: "Practic ne dorim să facem cunoscută marca Ridgid, produsele, tehnologia si inovatiile noastre unui nou grup de utilizatori finali si să le arătăm lucrurile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor pentru a le face viata de zi cu zi mai usoară si pentru a-i face mai eficienti la locul de muncă. În al doilea rând ne dorim să ne folosim de acest vehicul pentru a instrui si a educa oamenii. Avem la bord instructori care le vor arăta oamenilor gama de produse si cum să le folosească mai eficient si corect. În plus ne dorim să ne consolidăm relatiile cu distribuitorii, pentru că nu vindem produsele direct utilizatorilor finali."

Printre cele mai noi si sofisticate produse profesionale concepute si fabricate pentru profesionisti se află linia de sisteme de inspectie si localizare SeeSnake, echipamente care permit atât inspectia spatiilor ascunse si inaccesibile cât si fotografierea si înregistrarea video color, prin intermediul unor monitoare si camere digitale performante.
Lansat în noiembrie 2009 în SUA, microReel este cel mai nou sistem pentru inspectie care permite vizualizarea conductelor de la 40 mm la 125 mm. Sistemul este prevăzut cu un cablu de 30 m si transmitător încorporat. Pentru a facilita identificarea defectiunilor survenite în conductele inspectate, la sistem se poate atasa o cameră video digitală  microEXPLORER sau unul dintre monitoarele speciale SeeSnake®.
Camera video de inspectie microEXPLORER este un dispozitiv portabil ce permite vizualizarea spatiilor greu accesibile si stocarea de fotografii digitale si înregistrări video pe un card digital (SD) inserat în compartimentul SD integrat în dispozitiv. Dispozitivul este prevăzut cu un mini port USB integrat, necesar transferului informatiei stocate pe  computer.

Gama de sisteme pentru inspectie video SeeSnake® este utilizată pentru a vizualiza spărturile sau a identifica tipul de depuneri din canalizări sau retele de alimentare cu apă sau agent termic. Înaintarea camerei de luat vederi este asigurată de un cablu din fibră de sticlă foarte rezistent dar în acelasi timp si flexibil, cu o lungime de până la 99 m. Camera video este fabricată din otel inoxidabil (fiind ancorată de cablu printr-un fir de otel folosit în industria aeronautică), iar lentila obiectivului este fabricată din cristal de safir.
Gama de locatoare profesionale RIDGID® SeekTechTM SR-20 si SeekTechTM SR-60  înglobează cea mai nouă si performantă tehnologie în domeniul detectiei radio. Cele două produse din această gamă folosesc un sistem de antene multidirectionale pentru localizarea retelelor de utilităti în regim pasiv sau activ.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI