Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de marcă

Utilaj, plus valoarea Liebherr

14.04.2010
Cornelia Rotaru
 Utilaj, plus valoarea Liebherr
Liebherr este un nume recunoscut pe piata mondială a producătorilor de utilaje, povestea grupului german începând acum mai bine de 60 de ani, mai precis în anul 1949. Calitătile masinilor germane, precizia, respectarea termenelor, lucrările de întretinere si reparatii tipic germane, aceleasi oriunde în lume, indiferent de tipul masinii sau echipamentului reprezintă tot atâtea avantaje pentru cumpărător.
Evenimentul Liebherr organizat în perioada 5 - 8 mai 2010 în apropierea capitalei, la iesirea din dreptul kilometrului 23 al autostrăzii A1 se doreste a fi o apropiere a cumpărătorului din România fată de valorile grupului, a declarat domnul Peter Schretzmeier, director general al reprezentantei Liebherr-România. Și cum cel mai bine poti întelege spiritul german chiar la el acasă, cele patru zile vor aduce si o parte din Germania si Austria prin muzică, berea si mâncarea traditională. Nu vor lipsi nici reprezentantii unor firme de constructii din Germania si Austria care vor povesti despre experienta îndelungată alături de partenerul Liebherr si nici muzicienii austrieci.

Dacă vă întrebati cum se poate integra atmosfera de seriozitate tipic germană în cadrul celor patru zile de simpozion dedicat mărcii Liebherr, dar si partenerilor din România cu cea de sărbătoare, trebuie să stiti câte ceva despre "filozofia" Liebherr, conform căreia firma nu produce numai produse de top cu durată de viată îndelungată, ci oferă fiecărui cumpărător un parteneriat solid, pe termen lung. Noi putem adăuga că un concern serios, independent si puternic reprezintă în această perioadă de criză economică o garantie solidă pentru o afacere serioasă. În continuare vă vom oferi si argumentele:

Logistica, forta unui service de calitate
Trei factori decid eficienta interventiei echipei de service, atunci când un utilaj se defectează: disponibilitatea piesei, timpul de reactie al echipei de interventie si rapiditatea transportului. Calitatea pieselor originale Liebherr, service-ul realizat cu SDV-urile corespunzătoare sunt alte garantii privind o functionare îndelungată, fără timpi de oprire mari.

Managementul electronic de service joacă un rol important în drumul piesei de la depozit la utilaj. Astfel, serviciul electronic de documentare LIDOS, un produs original Liebherr asigură în orice colt al lumii selectarea precisă a piesei originale necesare. Acesta asigură în câteva secunde parcurgerea tuturor cataloagelor de piese de schimb, informatiilor de service, manualelor de atelier, precum si a instructiunilor pentru lucrările de reparatii ale oricărui echipament de constructii produs de Liebherr.

Odată identificat reperul, depozitele de piese de schimb situate în puncte geografice strategic alese, care permit un acces rapid, transmit piesa respectivă imediat la punctul de lucru de unde s-a făcut comanda. Numărul mare de repere si piese disponibile 24 de ore din 24, 365 de zile pe an asigură în cele din urmă o interventie eficientă a echipei de service. Sistemul de distributie Overnight Service reprezintă practic elementul de legătură care garantează eficienta lantului logistic proiectat de specialistii Liebherr.

Gama de produse
Liebherr este recunoscut pentru calitatea echipamentelor terasiere si pentru rezistenta lor îndelungată în exploatare, chiar si în conditii dificile. Excavatoarele ce pot realiza diferite aplicatii industriale si civile sunt bine cunoscute în România, santierele de demolări fiind echipate în mare parte cu astfel de vehicule puternice si extrem de rezistente.
Încărcătoarele pe pneuri pot fi întâlnite deseori în carierele de piatră din munti, datorită capacitătii mari de încărcare si rezistentei deosebite.

În sectorul echipamentelor terasiere, Liebherr produce o gamă extinsă de excavatoare hidraulice, excavatoare hidraulice cu cabluri, buldozere pe senile, încărcătoare cu cupe si cupe basculante.
Rezistenta deosebită a utilajelor producătorului german este asigurată de faptul că o mare parte din componente, în special cele de uzură sunt realizate în propriile fabrici, la standardele de calitate impuse de Liebherr. De asemenea, motoarele, pompele hidraulice, pistoanele hidraulice si cutiile de distributie beneficiază de la proiectare si până la executie de îndelungata experientă în acest domeniu a specialistilor de la Liebherr.

Macaralele turn, pe senile si pentru constructii sunt un alt domeniu de excelentă pentru Liebherr, acestea detinând o pozitie de top pe piata mondială. Gama de macarale mobile cu brat telescopic începe cu macaralele pe pneuri cu două osii si se termină acolo unde doreste beneficiarul, adică la peste nouă osii. Automacaralele si macaralele pe senile de mare tonaj cu brat vertical zăbrelit asigură sarcini portante ce depăsesc cu mult 1.000 de tone si 200 metri înăltime de lucru.
Gama de macarale de constructii de la Liebherr asigură o versatilitate unică, indiferent dacă este vorba despre macarale turn stationare sau mobile cu deplasare pe sine, cu rotire a vârfului turnului sau a întregului turn sau proiecte speciale. Echipamentele oferă descărcări de peste 100 m si înăltimi măsurate sub cârlig de până la 120 metri. Sistemele de propulsie de înaltă performantă proiectate si produse chiar de către Liebherr sunt adaptate perfect la utilizarea macaralei dar si la activităti de transbordare.

Pentru transbordarea mărfurilor Liebherr oferă o varietate remarcabilă de echipamente si tehnologii adaptate fiecărei situatii. Din această categorie fac parte, suplimentar fată de produsele destinate transbordării maritime de bunuri si echipamentele modificate special pentru astfel de aplicatii, din categoria excavatoarelor hidraulice, a celor cu cabluri, a încărcătoarelor pe pneuri si a celor pe senile.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI