Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Visitor Center

Liber la teste!

13.05.2010
Liber la teste!
Centrul pentru Clienti al producătorului american Case de la Paris, situat în nordul capitalei franceze, la Monthyon s-a bucurat de un succes foarte mare, multi vizitatori din Europa călcându-i pragul în primele sase luni de functionare. Centrul le oferă vizitatorilor experienta unică de a testa si a vedea la lucru întreaga gamă de utilaje si echipamente Case.
Inaugurat în octombrie 2009 de către presedintele CNH Construction Equipment, Jim McCullough, Centrul de la Monthyon oferă clientilor din toată lumea posibilitatea de a testa utilajele în conditii de lucru specifice, ceea ce permite contractorilor si companiilor de închiriere să ia decizia de cumpărare în cunostintă de cauză si să găsească exact utilajele adaptate nevoilor lor, cu specificatiile si accesoriile specifice.
"Ceea ce mi s-a părut cel mai interesant a fost testarea masinilor" declara Francisco Dieguez Barriero, reprezentant al companiei spaniole Marco Obras Y Proyectos Arosa. Spusele acestuia au fost sustinute si de către contractorul Alejandro Alejandre Herrero, de la compania Canteras De Cuarcita "vizita a fost foarte interesantă. Mi s-a părut extrem de util faptul că am putut vedea întreaga gamă de utilaje pe care Case o oferă."
Centrul pentru Clienti a găzduit vizite ale unor dealeri Case, dar si clienti din Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Finlanda, Polonia, Spania, Olanda si Elvetia, iar experienta s-a dovedit benefică pentru clienti si dealeri deopotrivă.

Simon Causier, reprezentantul dealerului din Marea Britanie Warwick Ward declara la finalul vizitei întreprinse la Centrul pentru Clienti "rezultatele acestei vizite sunt excelente. Clientii nostri au fost foarte impresionati, iar prezentarea gamei de utilaje usoare, cât si a celor heavy a fost excelentă, întrucât a fost detaliată si le-a oferit o nouă perspectivă asupra gamei de produse Case."
Tino Biegger, reprezentant al dealerului german Biegger + King a fost si el de acord cu spusele dealerului englez "testarea utilajelor si distractia la Paris a constituit pentru clientii nostri o experientă unică."
Centrul, care a costat 3 milioane de euro, se întinde pe o suprafată de 1.900 mp si include showroom-uri, sală de conferinte, un restaurant si workshop-uri. Terenurile de testare, unde sunt simulate conditii de lucru specifice de santier ocupă aproximativ 16 ha, fiecare dintre aceste zone permitându-le clientilor să lucreze cu utilajele pe aplicatii precise.

Constructorul amecian Case organizează pentru clienti pe tot parcursul anului evenimente pe durata a două zile, la care sunt invitati să ia parte între 5 si 25 de clienti.
"Este o ocazie fantastică pentru clienti să afle mai multe despre Case, despre brand, despre gama completă de produse si mai presus de toate să vadă utilajele în actiune", este de părere Jean-Pierre Pagnoux, reprezentant al distribuitorului francez de utilaje, Solimat TP.
"Fără nici o exceptie, toti clientii nostri au fost convinsi de calitătile gamei de utilaje Case", confirmă Jens Bosel, de la compania Erfurter Baumaschinen Baugeratefrom (EBB).
Editia din acest an a expozitiei internationale Bauma a prilejuit lansarea oficială a website-ului centrului - www.casecustomercentre.com.

De altfel la standul Case, Centrul pentru Clienti a constituit un punct de atractie pentru vizitatori, cu atât mai mult cu cât pentru a marca lansarea oficială a noilor buldozere 1650L si 1150K, constructorul american a oferit premii constând în vizite la Centrul de la Paris pentru doi dintre vizitatorii standului său.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI