Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Tehnologia betonului

Lintec EcoPower

13.05.2010
Lintec EcoPower
Colaborarea dintre Powertek si Lintec a trecut la un alt nivel. Dacă până acum între cele două companii exista o relatie de producător-distribuitor, de acum se va vorbi de un parteneriat producător-producător. Astfel noua statie de beton Lintec se va construi sub semnul Lintec EcoPower împreună cu Powertek, prin proiectare si productie comună.
Noul model CC 1500B prezentat la târgul international de utilaje de constructii Bauma 2010 la standul Lintec, reprezintă o completare de gamă pentru compania Lintec, ale cărei produse s-au făcut remarcate în întreaga lume prin fiabiliate si performante înalte, iar pentru Powertek reprezintă o lansare în industrie.
Asemeni tuturor statiilor de beton Lintec, si modelul CC1500 B este construit în totalitate din containere maritime ISO, care facilitează transportul si constituie structura statiei.

Avantajele statiilor de beton Lintec EcoPower:

* Costuri mici de transport
Statia de beton Lintec EcoPower este modularizată sub formă de containere ISO. Acest lucru înseamnă că nu au lătime sau greutate în exces si se pot transporta cu costuri mici si rapid, deoarece nici un transport nu se face în regim agabaritic.
* Fără fundatie de beton
Partea inferioară a containerelor asigură stabilitate totală pe teren pentru o capacitate portantă a acestuia de minimum 250 kN/mp.
* Preinstalare si pretestare înainte de livrare
Statia de beton trece mai întâi printr-o fază de instalare si testare la rece, la producător, astfel încât să fie functională la parametri normali imediat după montarea la client.
* Montare si demontare rapidă
Este nevoie de macara numai pentru putin timp, simpla asamblare a containerelor, în conditiile în care sunt asigurate toate cele necesare, durează 12 ore, iar statia de beton este gata de functionare în aproximativ o săptămână.

Caracteristici tehnice ale modelului CC 1500B:

* capacitate: 60 mc/h;
* dimensiune mixer: 1,33 mc (BHS);
* întreaga statie se constituie pentru transport în două containere de 40’ si unul de 20’;
* flexibilitate si dimensiuni reduse prin folosirea unui spatiu minim;
* componente mecanice, electrice si pneumatice de calitate;
* paleta largă de optiuni ce pot fi adăugate foarte usor.

Lintec - partener de încredere Powertek Group

Lintec exportă în toată lumea statii de asfalt si statii de betoane oferind prin colaborarea cu parteneri traditionali, echipamente pentru prelucrarea asfaltului si betonului, închirierea de statii, precum si solutii financiare personalizate.
Partenerul exclusiv al Lintec pentru piata din România este Powertek Company (www.powertek.ro), companie specializată în solutii complete pentru transporturi în domenii precum: constructii, agricultură, forestier, reciclare, mărfuri generale si distributie.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI