Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco

Noul generator QAC 800

13.05.2010
Noul generator QAC 800
Pentru a răspunde cererii pietei pentru 800 kVA, Atlas Copco modifică QAC 750, care devine astfel QAC 800.
Noul generator QAC 800 livrează 800 kVA putere nominală la 50 Hz  pentru a veni în întâmpinarea cererii crescânde a pietei utilizatorilor de generatoare. Cunoscutul generator QAC 750 cu o putere nominală de 750 kVA a fost modificat pentru o putere mai mare cu 50 kVA,  căpătând denumirea QAC 800. Acesta are un motor MWM tip TCD 2016 V12.
Gama de generatoare QAC este construită pentru a rezista la temperaturi extreme si proiectată pentru functionare în orice conditii de vreme. Sistemul de disipare a căldurii pentru lichidul de răcire integrat asigură o pornire rapidă si usoară la temperaturi scăzute, în timp ce un ventilator electric de răcire cu turatie variabilă permite functionarea continuă în medii cu temperaturi ridicate, cum ar fi în desert.

Proiectare  sustenabilă

Proiectate conform criteriilor de sigurantă, toate generatoarele din gama QAC au un întrerupător tetrapolar motorizat pentru circuitul principal, care asigură protectia la suprasarcină si scurt-circuit, oprire de urgentă, alarme si opriri automate pentru motor si sunt echipate standard cu accesorii pentru rafinării pentru siguranta operării  în  instalatiile petroliere. Generatoarele respectă integral normele CE.
Cu un nivel de zgomot foarte scăzut, generatoarele din gama QAC sunt perfect adecvate pentru functionarea în mediile cele mai sensibile la zgomot. 
Rezervorul de combustibil detasabil acoperit cu dublu strat, cu senzori pentru scurgeri si batiu metalic rigid cu retinerea scurgerilor accidentale împiedică scurgerile de lichide de motor sau combustibil, eliminând riscul poluării solului.
Design inovativ
 
Usor de manevrat cu macaraua, utilaje de ridicat sau cărucioare elevatoare, carcasa robustă de tip container de 20ft CSC ISO are usi largi cu posibilitatea de încuiere ce permit accesul usor la toate componentele, asigurând mentenantă si service facil.
Design-ul inovativ bicompartimental - compartimentul motor/alternator separat de compartimentul răcitorului - asigură eficientă maximă în conditii de functionare extreme. Prin separarea compartimentului de putere, amplasat în partea opusă compartimentului de control, se obtine o sporire a sigurantei de functionare.
Panoul de control de exceptie Qc 4002 Atlas Copco prezintă numeroase elemente cum ar fi un ecran LCD cu numeroase înregistrări, avertizări si opriri - toate afisate în diverse limbi. Aplicatii diverse de la "Operare independentă" si "Declansare automată a rezervei" până la operatii complicate de lucru în paralel cum ar fi "Functionare în paralel", "Preluarea vârfurilor de consum" si "Sarcină de bază", sunt toate asigurate de acest sistem de control high-tech.
Acest sistem de control multifunctional  face generatoarele QAC remarcabile si usor de operat, oferind o solutie unică pentru cele mai variate aplicatii.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI