Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Deutz

Piese de schimb originale DEUTZ si service autorizat!

Respectul se câstigă!

13.05.2010
Povestea românească eternă: o afacere relativ mică, din domeniul industrial sau naval, bazată pe echipamente vechi, preluate din altă epocă, de aceeasi vârstă cu proprietarul. Astfel de afaceri, în care si echipamentul si proprietarul respiră greu pentru a trece ziua, cu sperante de viată reduse necesită tehnici de supravietuire extreme.
Problemele proprietarului sau echipamentului sunt comune, si din păcate des întâlnite la noi, asa că pot fi prezentate în paralel: termene de plată mari - motorina cu apă, parteneri neseriosi - filtre de calitate incertă, lucrări efectuate la limita minim acceptabilă calitativ - ulei de motor impropriu.

Este un compromis făcut de multi mici întreprinzători, iar echipamentele nu prea au alternativă în acest caz: functionează sau merg la fier vechi, la fel ca si proprietarii.
Ceea ce nu stiu managerii acestor afaceri este că au o alternativă: masinile lor, indiferent cât sunt de vechi, pot functiona mult mai bine dacă utilizează piese de schimb si consumabile de calitate. De multe ori de dragul unor economii teoretice, pe termen scurt, au de suferit chiar dramatic calitatea lucrărilor efectuate, timpii de executie si costurile.
Să fie pretul de întretinere o problemă? Utilizarea unor filtre fără origine controlată poate mari costurile de întretinere de cel putin trei ori si poate afecta serios functionarea motorului. Reparatii efectuate într-un atelier nespecializat pot avea repercusiuni negative asupra duratei de viată a motorului si pot genera cheltuieli enorme prin daunele produse echipamentului.

Există solutii magice la îndemâna oricui: aplicati numai sfaturile următoare si veti constata că motorul merge "rotund", asa cum nu a mai functionat de mult, că nu se opreste atunci când ai mai multă nevoie si mai ales, că nu mai vrea tot timpul să fie reparat.
IMLmotoare - dealer unic autorizat pentru România al DEUTZ A.G. - promovează un acces facil la o relatie directă cu reteaua de distributie regională. Întrebări simple de genul "Unde este seria de motor?" sau "La câte ore se schimbă uleiul pentru motorul meu ?" sunt cele care, de multe ori, rezolvă probleme cu adevărat existentiale.
La sediul IMLmotoare ajung solicitări primite din partea unor firme sau persoane pentru o diversitate foarte mare de motoare, precum si cereri pentru filtre, care de multe ori vin din partea unor oameni care chiar nu se pricep. Nu este nici o problemă, totul se rezolvă rapid, aistenta tehnică a specialistilor de la IMLmotoare fiind suficientă pentru a identifica probleme de acest tip.

În România avem, de multe ori, impresia că suntem departe de tehnologiile europene si ca accesul la pietele specializate este restrâns. Nu este deloc asa, si cei de la IMLmotoare au demonstrat clientilor despre care am vorbit mai sus, chiar cu afaceri de mică anvergură, că este mai ieftin să cumperi un motor revizionat în fabrică, aparent mai scump decât un întreg echipament cumpărat la a cincea mână de pe o piată de second-hand de undeva din Europa. Cei care au avut încredere în expertiza IMLmotoare au constatat că în scurt timp costurile de întretinere precum si cele de productie au scăzut dramatic. Au constatat de fapt că un produs original achizitionat din reteaua regională de distributie a firmei va functiona tot atât de mult cât si utilajul în cadrul căruia lucrează. Mai mult, atunci când utilajul are durata de utilizare depăsită, motorul Deutz poate fi utilizat pentru alte aplicatii.
 
IMLmotoare asigură consultantă de specialitate pentru motoarele diesel DEUTZ
Suntem mândri de faptul că, dacă nu avem în stoc anumite componente, reusim să le aducem în general în maxim trei zile. Suntem multumiti când oamenii calculează că este mai convenabil să cumpere din tară un produs original DEUTZ decât să comande acelasi produs în Europa de Vest. De aceea am si initiat o companie amplă de acoperire teritorială prin parteneri regionali. Am initiat cursuri de specializare intensivă de mecanică si cursuri de diagnoză electronică. Putem, în cazuri extreme, să intervenim oriunde în tară în maxim patru ore de la solicitare. Uleiul original DEUTZ a dovedit că, în afară faptului că este absolut recomandat de producător, este si cel care asigură lubrifierea precisă a motoarelor DEUTZ. Filtrele de ulei originale DEUTZ au întărit convingerea că sunt o componentă esentială în functionarea motorului. Filtrele de combustibil si sistemul de injectie, în afara integrării unor tehnologii de ultima generatie, optimizează calitatea injectiei si aprinderii conform ultimelor reglementări ale emisiilor.

Astfel, puterea unui motor DEUTZ este puterea la care vă asteptati!
Nu este suficient să stim  că motorul există
Ciclurile de întretinere prescrise de către casa producătoare DEUTZ sunt rezultatul a sute de mii de ore de functionare în regim de test. Specialistii DEUTZ sunt recunoscuti pe plan mondial pentru capacitatea tehnică si de inovatie. Motorul DEUTZ este un motor sigur. De aceea se recomandă utilizarea la capacitate maximă: turatie si încărcare maxime constructive.

IMLmotoare asigură nu numai desfacerea pentru gama completă de produse originale DEUTZ ci promovează si anumite componente cu un consum sporit în mediul industrial din România. Pachete speciale de piese de schimb, promotii pentru anumite familii de motoare, reduceri de preturi pentru cantităti desemnate sunt doar o parte din actiunile ce fac parte din strategia de piată a companiei. Toti clientii beneficiază de suport tehnic telefonic, îndrumări privind proceduri de lucru, sfaturi de utilizare optimă. Sunt lucruri care se întâmplă în fiecare zi. Chiar se întamplă. Si chiar functionează.

IMLmotoare ajută motoarele DEUTZ să rămână motoare DEUTZ si după lucrări de întretinere sau revizii mai ample.
Pentru că este o dovadă de respect.
DEUTZ - The engine company.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI