Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Inovatiile M.B S.p.A.

Universal Quick Coupling

13.05.2010
Universal Quick Coupling
De la clienti pentru clienti... astfel s-ar putea transpune în cuvinte crezul companiei italiene Meccanica Breganzese, inventatoarea conceptului de benă concasoare pentru excavatoare.
M.B S.p.A a luat nastere în 2001 în orăselul Breganze din provincia Vicenza si a devenit la scurt timp după aceea un punct de referintă pentru sectorul de inginerie si al echipamentelor de constructii terasiere. Compania a deschis o nisă de piată, specializându-se în producerea de bene concasoare pentru excavatoare, produsele sale fiind exportate în peste 100 de tări din întreaga lume. Directia abordată de către fondatorii companiei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, astăzi MB fiind una dintre afacerile de success din Italia, cu o cifră totală de afaceri care depăseste 20 de milioane de euro.

Anul acesta noutatea adusă de compania italiană este sistemul rapid de cuplare Universal Quick Coupling, menit să faciliteze munca operatorilor pe santier, si nu  numai. Acest sistem inovator este o altă dovadă a eforturilor companiei de a crea echipamente de ultimă generatie, adaptabile si usor de folosit în orice conditii.
Disponibil în 7 variante, în functie de modelul excavatorului si al pinului pe care este asamblat, noul sistem Universal Quick Coupling permite cuplarea oricărui tip de accesorii, de la cupe concasoare la ciocane, de la cupele traditionale la foreze,  la acelasi excavator, într-un timp foarte scurt.

Noul produs semnat MB îmbunătăteste geometria ridicării, prin reducerea distantei dintre bratul excavatorului si accesoriul folosit, grăbind astfel operatiile pe santier.
Chiar mai mult, presiunea asupra excavatorului minimizată redusă, prin reducerea greutătii mecanismului de cuplare cu mai mult de 50% comparativ cu cele existente la această oră pe piată, diferenta fiind apreciabilă, între Universal Quick Coupling care cântăreste 80 kg si majoritatea sistemelor de cuplare care ajung la 150 kg. Acest sistem universal de cuplare a accesoriilor este rapid si versatil, astfel că operatiile de atasare a accesoriilor se realizează simplu si usor, datorită posibilitătii de asamblare rapidă a echipamentului atât în fată cât si în spate.
Un alt sector abordat de MB S.p.A. este acela al demolărilor si reciclării, dar si al cercetării pentru a garanta oferirea clientilor al celor mai inovative solutii pentru probleme de zi cu zi care apar pe santierele de constructii.
www.mbcrusher.com
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI