Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Construct Expo

O investitie bună pentru Powertek Group

18.06.2010
O investitie bună pentru Powertek Group
Construct Expo Utilaje, cea mai mare expozitie de specialitate din România, s-a desfăsurat si în acest an în aceeasi locatie traditională din cadrul complexului Romexpo din Bucuresti. Chiar dacă participarea nu a fost la fel de numeroasă ca în în trecut, expozantii traditionali nu au lipsit nici în acest an.
Printre expozantii care din anul 2004 nu au lipsit de la nici un eveniment Construct Expo Utilaje se numără si Powertek Group. La fel ca în ultimii ani, Powertek Group a ocupat o pozitie privilegiată chiar în fata intrării spre pavilionul central Romexpo, un loc traditional pentru compania cu sediul în Bucuresti, aceasta detinând si de această dată unul dintre cele mai mari spatii de expunere. Domnul Ovidiu Secu, directorul general al societătii, ne-a declarat: "pentru noi, Construct Expo Utilaje s-a dovedit o bună investitie. Prezenta la acest târg, cel mai important eveniment de acest gen din România, a reprezentat pentru companie o actiune obligatorie si, deopotrivă, benefică. În acest an am avut nu numai unul dintre cele mai mari standuri, dar si o ofertă tehnică extrem de complexă".

Această editie a Construct Expo Utilaje a înregistrat un număr mai scăzut de vizitatori fată de editia trecută, un fenomen general atunci când vorbim de expozitii în România si putem spune chiar normal din cauza conditiilor economice actuale. Cu toate acestea, specialistii grupului Powertek au observat o particularitate interesantă a editiei 2010: într-o măsura covârsitoare vizitatorii au venit extrem de tintit, fiind profesionisti din domeniul sectorului constructiilor. Acestia au sustinut discutii clare, concrete, prin care au fost lămurite aspecte economice si tehnice punctuale.

Majoritatea discutiilor au fost finalizate prin stabilirea unui calendar bine definit în timp de discutii finale sau, după caz, de desfăsurare a unor proiecte tehnice. Astfel, numărul contactelor si al intentiilor de cumpărare înregistrate pe perioada desfăsurării Construct Expo Utilaje s-a dovedit foarte multumitor pentru Powertek: "participarea Powertek a reprezentat o investitie în capitalul de încredere al colaboratorilor companiei. Si anul acesta ne-am respectat angajamentul si am dorit să reiterăm, pe lângă mesajul nostru de stabilitate si apropiere fată de clientii si partenerii nostri, un angajament pe termen lung fată de piata de specialitate din România. Suntem aproape de client, astfel încât la momentul potrivit să le putem oferi tuturor  cele mai performante solutii tehnice si economice".

Oferta Powertek Group a depăsit partea tehnică sau comercială, toti vizitatorii standului beneficiind de consultantă în domeniul fondurilor europene, primind de fiecare dată solutii personalizate, optime pentru client, atunci când s-a dorit achizitia unor utilaje.

Interactiunea cu fiecare potential client este privită de Powertek ca o relatie personalizată, pe termen lung, sustinută atât prin experienta achizitiei, cât si prin conditiile post-vânzare oferite. Reteaua de service numără peste 30 unităti mobile pentru interventii rapide în orice zonă din tară, cu un timp de interventie de 24 ore. Personalul dispune de toate echipamentele, S.D.V.-urile si soft-urile necesare efectuării de reparatii/diagnosticări la toate tipurile de utilaje. De asemenea, atelierele sunt echipate cu sisteme de ultimă generatie de diagnosticare si reparare.

Editia 2010 a Construct Expo Utilaje a avut o semnificatie aparte pentru grupul Powertek, el folosind acest eveniment national pentru a anunta lansarea oficială pe piata de profil din România a parteneriatului încheiat în cadrul expozitiei mondiale BAUMA 2010 între Hitachi Construction Machinery (Europe) NV si Powertek Group. Hitachi este unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru constructii, care datorită atingerii unei calităti tehnologice unice pe piata mondială, este considerat de către toti jucătorii de pe pietele mature de utilaje de constructii, vânzători sau cumpărători, ca un brand exclusivist. Această calitate, împreună cu preturile abordabile ale echipamentelor au făcut din Hitachi una dintre cele mai vândute mărci la nivel mondial.

Powertek Group a prezentat următoarea gamă de echipamente:
 1. Concasor cu fălci J  1175 - Terex Finlay
  * Capacitate buncăr: 9 mc
  * Deschidere gură alimentare: 1.070 x 762 mm
  * Putere motor: 261 kW
  * Lătime bandă principală: 1.000 mm
 2. Macara teren accidentat A300 - Terex Bendini
  * Capacitate maximă de ridicare: 30.000 t
  * Lungime maximă brat: 2.400 mm
  * Înăltime maximă brat: 39.700 mm
 3. Excavator pe senile ZX210-3 - Hitachi
  * Putere motor: 164 CP
  * Greutate operatională: 20.300 - 22.000 kg
  * Capacitate cupă: 0,51-1,20 mc
  * Adâncime de săpare: 5.800 - 6.670 mm
 4. Mini-excavator pe senile ZX14-3 - Hitachi
  * Putere motor: 14,3 CP
  * Greutate operatională: 1.460 - 1.570 kg
  * Capacitate cupă: 0,02 - 0,05 mc
  * Adâncime de săpare: 1.930 - 2.120 mm
 5. Încărcător frontal mediu pe roti ZW150 - Hitachi
  * Putere motor: 143 CP
  * Greutate operatională: 12.150 - 12.750 kg
  * Capacitate cupă: 1,9-2,6 mc
  * Înăltimea la boltul cupei: 3.835 mm
 6.  Pompă de beton Sermac 4Z36 - Sermac
  * Înăltimea de pompare: 36 m
  * Plierea bratului se face în Z sau ZR
  * Capacitate de până la 185 mc/oră la 76 bari
 7. Trailer pentru mărfuri agabaritice - Cometto
  * Concepute pentru transportul mărfurilor, structurilor metalice sau al utilajelor cu tonaj mare
  * Platforme simple sau extensibile
  * Dotare rampă spate pentru încărcare
 8. Autobasculantă cu autosasiu DAF echipată cu macara Atlas 19 tm si benă Marrel de 10 mc
 9. Ciur Cedarapids
  * Putere motor - 20-50 CP
  * Amplitudine maximă - 4,5-15,6 mp
  * Greutate 4-13 t
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI