Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Mereu alături de partenerii săi

15.07.2010
 Mereu alături de partenerii săi
Brett Motors este una dintre firmele cu traditie pe piata utilajelor de constructii din România, care a oferit încă de la început servicii complete, incluzând  consultanta tehnică în vederea achizitiilor făcute de către cumpărători. După cum afirmă chiar reprezentantii companiei activitatea pe piata utilajelor compacte a fost demarată având în vedere două obiective majore - furnizarea unei game complete de utilaje si accesorii multifunctionale compacte pentru cele mai diverse necesităti si dezvoltarea unor servicii de asistentă tehnică performante, fără a uita însă principiul după care se ghidează întreaga activitate a companiei si anume acela că în abordarea oricărei afaceri pe primul loc va sta relatia interumană.
Astăzi în portofoliul companiei se află mărci de renume ca Socomec, Hanix, Faresin, Simex, dar principalul brand rămâne Mustang, încărcătoarele cu virare prin derapare fabricate de producătorul american fiind si cele mai căutate produse ale companiei.
Printre clientii Brett Motors se numără si firma Teleconstructia SA, companie a cărei istorie începe acum mai bine de 50 de ani, în 1954, ca întreprindere de stat, subordonată Ministerului Trasnporturilor si Telecomunicatiilor. Din 1994 Teleconstructia a devenit societate cu capital integral privat care activează în domeniul constructiilor si reparatiilor cu specific feroviar, executarea canalizărilor, sistemelor de distributie a gazelor natural, retelelor de telecomunicatii, bransamentelor electrice si a cablărilor structurale.

Pentru a asigura servicii la un înalt nivel calitativ Teleconstructia a apelat la distributorul exclusiv Mustang în România, Brett Motors pentru a achizitiona încărcătoare multifunctionale Mustang, cu accesorii si echipamente de lucru, parteneriatul fiind încheiat după ce reprezentantii Teleconstructia au văzut expuse utilajele Mustang la expozitia Construct ExpoUtilaje.
După cum mărturiseste domnul Corneliu Paraschivescu, presedinte al Consiliului de Administratie din cadrul Teleconstructia S.A. încărcătoarele Mustang si-au dovedit utilitatea, astfel că acum au devenit indispensabile pentru activitatea firmei.
"Aceste multifunctionale sunt masini compacte ce ne permit să abordăm lucrări în spatii reduse. Ne avantajează flexibilitatea masinii de bază, care prin simpla schimbare a echipamentelor frontale devine un alt utilaj specializat pentru o altă activitate."

În opinia domnului Paraschivescu Mustangul este o "masină puternică, sigură, robust, construită pentru orice santier."
Odată cu achizitia modelului Mustang 2019, Teleconstructia a achizitionat de la Brett Motors si cupă pentru încărcat si decopertări, brat de excavat, ciocan hidraulic, săpător de santuri înguste si adânci, dar si un dispozitiv pentru executarea găurilor în sol. Considerentul pentru această achizitie a fost unul extrem de practic, utilajul si accesoriile sunt rapid de transportat de la un punct de lucru la altul. Transportul se realizează foarte simplu după cum spune domnul Paraschivescu "folosim Mustangul să asezăm echipamentele în remorcă, iar masina de bază o încărcăm si o descărcăm oriunde cu ajutorul rampelor din aluminiu, pe care le-am luat tot de la Brett."
Pe viitor pentru Mustang, Teleconstructia plănuieste să achizitioneze si alte accesorii, cum ar fi cupa malaxor pentru betoane, lamele tip stivuitor, frezele pentru excavări de santuri în asfalt si betoane, periile de curătat sau turbofreza de zăpadă, calitatea serviciilor furnizate de echipa Brett contribuind din plin la succesul acestui parteneriat, care se anuntă unul de durată. 

Specificatii Mustang 2109

* Capacitate de încărcare     3.334/3.610* kg
* Capacitate de operare    1.805 kg
* Masa operatională a masinii     4.772 kg
* Înăltime maximă de basculare     3.607 mm
* Motor/Putere      Cummins turbo/99 CP
* Debit hidraulic      110/155* l/min
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI