Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terra România

Noul distribuitor Sennebogen

16.07.2010
Cornelia Rotaru
 Noul distribuitor Sennebogen
Grupul Terra România este noul distribuitor al mărcii Sennebogen pentru România cu exclusivitate pentru gama de macarale. Calitatea serviciilor si importanta sa pe piata natională a făcut din grupul Terra unul dintre jucătorii preferati de marii producători mondiali de utilaje, acest lucru fiind demonstrat si prin noul parteneriat TERRA - SENNEBOGEN demarat în luna iunie a anului 2010.
Terra România este dealer Sennebogen pentru gamele de produse Green Line (utilaje pentru manipulat materiale) si Crane Line (macarale telescopice si cu brat zăbrelit), obtinând exclusivitate pe gama Crane Line, atât datorită know-how-ului pe care Terra îl detine (departament tehnic specializat pe acest tip de utilaje, prospectarea si cunoasterea temeinică a pietei specifice) cât si a altor avantaje reale cum ar fi: logistica excelentă, acoperire teritorială la nivel national, portofoliu de clienti cu potential major, viziune si planificare pe termen lung a promovării brandului, proiecte în curs de materializare.
De peste 50 de ani, Sennebogen si-a format o reputatie în manipularea materialelor în industria globală. Având în vedere tehnologia de ultimă generatie, echipamentele de manipulare a materialelor cu performante ridicate sunt rezultatul unei activităti intense de cercetare si dezvoltare. Flexibilitatea si beneficiul maxim pentru client sunt cele mai importante considerente în dezvoltarea de noi produse.

"Green Line" - Linia verde include încărcătoare telescopice cu cabina liftabilă si excavatoare pe senile sau roti manipulatoare de materiale. Aplicatiile pentru care este concepută seria "Green Line" sunt multiple, respectiv sortare si reciclare, manipularea deseurilor, constructii si demolări, etc.
Excavatorul pe pneuri Sennebogen 818M din gama "Green Line" este destinat aplicatiilor de sortare si reciclare a deseurilor. Modelul 818 M este echipat cu un motor Diesel CUMMINS QSB 4.5 TIER 3,  răcit cu apă, cu injectie directă, turbo si intercooler si un nivel de emisii reduse, ce dezvoltă o putere de  97 kW / 132 CP; sistem de revenire la relanti, rezervor de combustibil  cu o capacitate de 330 l si sistemul electric de 24 V.

Sistemul Multi-Cab, cu cabina liftabilă la o înăltime de 4,80 m permite vizualizarea optimă a zonei de actiune a utilajului.
Acest model este ideal pentru sortare si reciclare, fiind dotat cu un geam suplimentar la nivelul podelei pentru mărirea perspectivei operatorului, cu elemente de comandă usor de manevrat, dimensiuni compacte, acces facil la interior în vederea servisării.
Fiabilitatea si disponibilitatea maximă au o importantă esentială în majoritatea aplicatiilor. Sennebogen se concentrează în mod constant pe dezvoltarea unei tehnologii puternice care să confere o durată de viată îndelungată si întretinere redusă chiar si în cele mai grele conditii de lucru.  Statiile de lucru ergonomice si sistemele inteligente de diagnosticare asigură eficienta maximă a activitătii zilnice. Conceptul "Green Line" reprezintă filozofia "verde" dezvoltată de Sennebogen cu privire la protectia mediului si evidentiază abordarea responsabilă a producătorului german cu sediul în Straubing  fată de problemele aferente. Sennebogen detine în portofoliul de produse "Crane line" si macarale cu brat zăbrelit si macarale cu brat telescopic pe pneuri sau senile.

Macaralele cu brat telescopic Sennebogen sunt extrem de fiabile si pot fi utilizate pentru activităti de ridicare pe orice santier de constructii, în acest domeniu siguranta, precizia, durabilitatea si fiabilitatea fiind cerinte obligatorii. Având în vedere costurile scăzute de operare printr-un consum optimizat, constructia compactă si mobilitatea excelentă, macaralele telescopice pe senile sau pneuri sunt echipamentele ideale pentru aplicatii universale.
Macaralele pe senile sunt extrem de apreciate pentru capacitătile de ridicare impresionante, mobilitatea aproape nelimitată pe santierele de constructii, usurinta în manevrare si rapiditatea transportului, sistemele de auto-asamblare, investitia si costurile de operare scăzute care garantează beneficiul maxim al operatorilor. Macaralele pe senile Sennebogen dispun de o tehnologie de ultimă generatie, flexibilitate maximă si economie excelentă.

Macaralele mobile portuare sunt proiectate, construite si adaptate pentru a servi multiplelor cerinte de manipulare care există într-un port, indiferent de mărimea acestuia. Datorită designului modular, ele pot deservi orice tip de navă si pot manipula orice tip de marfă în cel mai sigur mod posibil. Constructia stabilă si componentele masive de actionare, garantează fiabilitatea, performantele în exploatare si durata îndelungată de viată. Totodată există o gamă variată de tehnici si standarde de sigurantă în baza cărora macaraua actionează în permanentă.
În cadrul târgului international de utilaje BAUMA 2010, care a avut loc la München în luna aprilie, a fost lansată în premieră mondială noua macara pe senile SENNEBOGEN tip 7700, având o capacitate de 300 t, lungimea bratului de 114 m si o rază de actiune de peste 100 m. Acesta este modelul de top al seriei Sennebogen Star Lifter, excelent pentru constructiile din sectiuni modulare de beton, centrale eoliene si aplicatii portuare.


Pentru orice detalii referitoare la produsele si solutiile Sennebogen echipa tehnică si de vânzări Terra România se află la dispozitia clientilor atât la sediul central din Tunari, jud. Ilfov, cât si la sediile aflate în Brasov, Timisoara si Turda, sau prin reprezentantii de vânzări.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI