Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Aniversare Case

250.000 de mini încărcătoare multifunctionale

15.07.2010
250.000 de mini încărcătoare multifunctionale
Case Construction Equipment a sărbătorit iesirea de pe linia de fabricatie a mini încărcătorului multifunctional cu numărul 250.000, producătorul american aflându-se printre liderii pietei pe segmentul mini încărcătoarelor multifunctionale încă de la lansarea primei game în 1969.
Evenimentul a fost marcat de o ceremonie specială ce a avut loc la fabrica din Wichita, Kansas, acolo unde se produc mini încărcătoarele multifunctionale Case.

Utilajul cu numărul 250.000 a fost livrat noului proprietar, Dino Folino de la compania A. Folino Construction din Oakmont, Pennsylvania, care execută lucrări de constructie a drumurilor. Modelul 430 Seria3 este al patrulea mini încărcător multifunctional Case din flota companiei, dintr-un total ce include nouă utilaje ale producătorului american.
Case a început productia mini încărcătoarelor multifunctionale în 1969 odată cu aparitia pe piată a modelului 1530 Uni-Loader si a continuat să inoveze domeniul, prin introducerea unor elemente specifice precum Ride Control sau iluminarea lateral a câmpului de lucru. Anul trecut compania a marcat 40 de ani de la fabricarea primului mini încărcător multifunctional prin petreceri speciale Case împreună cu dealerii din America de Nord (Zile ale Portilor Deschise cu tematici dedicate).
"În anul 2000 am sărbătorit fabricarea a 100.000 de mini încărcătoare multifunctionale. Apoi, 10 ani mai târziu, vânzările noastre au crescut cu mai mult de 100%" a declarat Curtis Goettel, marketing manager pentru divizia de mini încărcătoare multifunctionale. "Performanta de astăzi este o mărturie a faptului că avem în întreaga lume clienti care preferă Case. Cu cele peste 75 de accesorii disponibile, veti găsi mini încărcătoarele multifunctionale Case săpând, transportând, încărcând sau împingând materiale pe santierele de constructii în peste 150 de tări."

 A.Folino Construction este unul dintre cei mai importanti antreprenori din domeniul constructiilor de drumuri din Pittsburgh si zonele învecinate. Compania a fost fondată în anul 1972 de către Anthony, tatăl lui Dino si operează cu o flotă impresionantă de utilaje, incluzând încărcătoare frontale Case, excavatoare, buldoexcavatoare si mini încărcătoare multifunctionale, un total de nouă utilaje, inclusiv modelul aniversar Case 430 Seria 3.
"Suntem onorati că am primit acest utilaj si de asemenea de toată atentia care ni se acordă" a spus Dino Folino. "Vom pune utilajul la lucru imediat, alături de celelalte echipamente Case. Avem mini încărcătoare multifunctionale Case pentru toate echipele noastre.  Ele sunt versatile, durabile, iar operatorii nostri sunt încântati de acestea. Suntem foarte multumiti de utilajele Case si de relatia cu dealerul Case, Groff Tractor."
Noua gamă Case 400 Seria 3 cuprinde 8 modele de mini încărcătoare multifunctionale, cu puteri de la 60 la 83 CP si greutăti de operare de la 680 la 1.361 kg.
Mai multe informatii despre mini încărcătoarele multifunctionale Case aflati accesând site-ul Case Utilaje Constructii - www.caseutilaje.ro, distribuitor oficial pentru România al acestor utilaje.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI