Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

MAN livrează 110 camioane Agentiei pentru Asistentă Tehnică

15.07.2010
Ciprian Rotaru; Cornelia Rotaru
MAN livrează 110 camioane Agentiei pentru Asistentă Tehnică

Agentia pentru Asistentă Tehnică germană (THW) a initiat un program de modernizare a flotei sale de camioane prin achizitia a 110 vehicule MAN TGM 18.290 4x4, iar livrarea simbolică a avut loc cu ocazia expozitiei Interschutz de la Hanovra.
Un număr total de 110 camioane MAN TGM 18.290 4x4 vor lua calea Agentiei pentru Asistentă Tehnică până la finele anului 2010. Din partea Agentiei la predarea simbolică a participat presedintele acesteia, Albrecht Broemme, care a primit de la Josef Hofer, Manager de Vânzări al MAN Truck and Bus Deutschland GmbH,  cheile unui camion GKW1, vehicul destinat reprezentantei locale Berlin Tempelhof-Schonefeld.

Comanda initială primită din partea THW 56 de vehicule noi a fost suplimentată ulterior cu încă 54 de unităti, finantarea fiind obtinută din cel de-al doilea pachet de stimulente economice de la guvernul german, livrarea urmând a fi finalizată la sfârsitul anului 2010.
Vehiculele cu tractiune integrală sunt echipate cu motoare MAN D8 cu common rail si 290 CP si cutie de viteze automată TipMatic. Cabinele cu 9 locuri fabricate din plastic ranforsat cu fibră de sticlă au fost produse la comandă la Centrul Man pentru Modificări din Wittlich (TMC). La Centrul TCM au fost de asemenea produse sistemele de iluminare si semnalizare, caroseria a fost tratată împotriva agentilor corozivi si au fost montate sistemele de transmisie si sistemul suplimentar de încălzire Webasto.
În ultimii trei ani MAN a furnizat Agentiei pentru Asistentă Tehnică un total de 450 de vehicule.

Programul MAN Nutzfahrzeuge pentru eficientă în transport
Volumul de transporturi si trafic pe soselele Europei se află într-o continuă crestere. În acelasi timp disparitia pe termen lung a resurselor energetice face ca transportul să devină semnificativ mai scump. Fiind unul dintre cei mai importanti producători de camioane si autobuze din lume, MAN Nutzfahrzeuge aduce o contributie importantă la îmbunătătirea permanentă a eficientei în transporturi. MAN oferă un program informare si eficientizare menit să reducă consumul de combustibil si costurile proprietarilor de camioane si autobuze. Eficienta în transporturi se obtine si consolidează prin tehnologii inovatoare, service, educarea si instruirea corespunzătoare a soferilor, contribuind astfel si la protejarea mediului înconjurător.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI