Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 54

Bobcat lansează un nou troliu pentru telehandlere si accesorii pentru brat

11.08.2010
Ema Stancu
Noile accesorii lansate de Bobcat duc  versatilitatea telehandlerelor sale la un nivel si mai înalt. Sunt puse la dispozitie două tipuri de accesorii, trolii hidraulice pentru sarcini cuprinse între 3,5 si 4 tone si trolii hidraulice de 600 si 1.000 kg, fiecare fiind combinate cu un brat de 4 m.
Create pentru aplicatiile industriale, cele din domeniul constructiilor si întretinere, utilizarea accesoriilor tip troliu sau a bratelor cu extensie cu troliu permite unui telehandler să realizeze functiile unei macarale dar cu toate avantajele mobilitătii în santier si versatilitătii tipice unui telehandler.

Folosind troliul si accesoriul pentru brat telehandlerul poate fi folosit pentru a pozitiona mărfuri în locuri dificil de accesat. Troliile sunt indispensabile pentru ridicarea si coborârea diferitelor încărcături fără ca bratul fix să mai fie mutat.

În acelasi timp, sunt dotate cu un sistem proportional de control pentru o pozitionare cât mai precisă a încărcăturii. Troliile hidraulice au o lungime de coborâre de 24 m cu un cablu de 12 mm diametru. Cablul poate fi coborât cu o viteză de 21,5 m/min.


Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI