Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte

Gama completă de platforme

11.08.2010
Gama completă de platforme
După doi ani de recesiune economică, industria constructiilor se resimte, mai ales în Europa, din punctul de vedere al cifrelor de vânzare. Adevăratii lideri de piată au mers însă înainte, adaptându-se din mers la cerintele clientilor. Preferintele utilizatorilor de platforme aeriene sunt la rândul lor substantial modificate fată de cele de acum doi sau trei ani, fiind adaptate la actualele probleme ridicate de industria constructiilor: consum redus de energie, înăltimi de lucru mai mari, capacitatea de a atinge orice punct, indiferent de arhitectura clădirii, versatilitate.
Haulotte a demonstrat în acesti ani că este un lider de piată autentic si a adaptat liniile sale de productie realitătilor economice, iar proiectantii producătorului francez au reusit să facă fată cu bine solicitărilor cumpărătorilor din întreaga lume. Astfel în ultimul an a fost lansată o serie nouă de platforme tractabile si telescopice.

Haulotte a dezvoltat o serie specială de platforme tractabile cu multiple utilizări de interior sau exterior, si cum transportul platformelor reprezintă totdeauna un cost suplimentar important, în cazul platformelor de înăltime mare, producătorul francez a reusit să reducă greutatea proprie a acestor mijloace de lucru la înăltime suficient de mult pentru a putea fi tractate cu aproape orice mijloc de transport disponibil în cadrul unei firme.

Nacele tractabile seria 1300 RT 
Nacelele tractabile, model 1300 RT sunt caracterizate de o înăltime de lucru de 13 m, o rază de actiune de 5,7 m si o  greutate operatională de 1.500 kg. Nacela poate transporta două persoane cu o greutate totală de maxim 210 kg, este dotată cu axe retractabile si un brat oscilant. Printre avantajele unei astfel de platforme se numără stabilitatea si usurinta cu care pot fi transportate, utilizarea atât pentru lucrările de interior cât si pentru cele de exterior si dispozitive de comandă perfect proportionate. Axele retractabile asigură accesul în zonele foarte înguste de până la 1,2 m. Aceste platforme beneficiază de un design robust, fiabil si usor de întretinut precum si de un nivel sporit al sigurantei asigurat de limitatorul de greutate al nacelei.

Nacelele compacte electrice cu brat articulat HA12 CJ si HA12 CJ+
Au fost special concepute pentru regimurile de lucru la înăltimi de până la 12 m în spatii foarte înguste. Beneficiind de dimensiuni compacte si având capacitatea de a lucra la parametri optimi în spatii limitate, aceste utilaje sunt ideale pentru aplicatii în domeniul industrial si mediul logistic si oferă o multitudine de avantaje.HA12CJ / HA12 CJ+ sunt potrivite în mod special pentru lucrări de întretinere si operatii de reparare a sistemului electric, iluminat, aer conditionat, etc.

Acestea oferă o manevrabilitate excelentă. Atunci când are bratul strâns, înăltimea modelelor HA12CJ / HA12 CJ+ nu depăseste 2 m, ceea ce înseamnă că pot intra fără probleme pe cadrul unei usi standard si au acces chiar si în cele mai înguste spatii.
Cu o lătime de 1,2 m si o rază de întoarcere strânsă, platformele HA12CJ / HA12 CJ+ pot să desfăsoare trei miscări simultane: de deplasare si de rotire si de miscare pendulară a platformei sau de miscare a bratului.

Miscările progresive îi oferă operatorului un control precis asupra masinii. O cutie de control ergonomică sporeste usurinta cu care poate fi operată nacela.

Datorită rotatiei verticale a bratului de 700 /-700, nacela electrică cu brat articulat HA12 CJ / HA12 CJ+ permite operatorului să ajungă în cele mai dificile zone de lucru, oferind si posibilitatea de a lucra cu ea atât în interior cât si în exterior.

HA 16 SPX 
Este o platformă cu brat articulat si actionare cu motor diesel. Are un sistem de blocare hidraulică a diferentialului si o gardă la sol deosebită,de 35 cm, permitând accesul platformei pe terenuri accidentate. Panta maximă pe care poate lucra este de 40%.
Ridicarea la înăltimea maximă de lucru de 16 metri se face în numai 45 secunde. De asemenea, mecanismul de ridicare este dotat cu dispozitive de directionare complet proportionale si functii simultane ale bratului, acestea având un impact pozitiv asupra productivitătii lucrului cu platforma. Controlul greutătii ridicate de platformă dar si o zonă de lucru mărită, o miscare alternativă de lucru ce acoperă un unghi de 140° sunt câteva avantaje ale noului model HA 16S PX.

Un mare atu este dat de faptul că platforma poate lucra în spatii foarte înguste, gabaritul său nedepăsind cadrul senilelor. Rotatia hidraulică a platformei este de 180°. Designul îmbunătătit pentru deplasarea si transportul între două zone de lucru asigură o lungime de transport de numai 5,30 m.

Siguranta a fost întotdeauna printre elementele cheie urmărite la proiectarea unei platforme aeriene,iar la acest model au fost aduse îmbunătătiri în acest sens, ca dovadă limitatorul de greutate montat pe platformă.

HA 15 IP
HA 15 IP reprezintă o variantă de platformă aeriană cu actionare electrică extrem de utilizată pentru aplicatiile de interior, fiind indicată atât pentru hale înalte cât si pentru lucrul în încăperi mai mici, deoarece platforma nu depăseste cadrul senilelor.
Caracterul ei multifunctional este dat si de înăltimea sa în pozitie pliată de 2 metri, suficientă pentru accesul pe orice tip de usă de interior.
Rază de întoarcere mică de 3,7 m, si o lătime de 1,50 permite operarea în cele mai înguste zone.

În dotarea standard intră statia de control complet proportională, obisnuită la sistemele de ridicare Haulotte, dar în acest caz este de retinut limitatorul de viteză montat pe platformă, un element important de sigurantă.
Actionarea electrică este asigurată de un motor de 48 V - 360 Amp/h.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI