Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
GROVE TMC540

Performantă, mobilitate si fiabilitate

11.08.2010
Gheorghe Apostol
Performantă, mobilitate si fiabilitate
Grove a proiectat acest nou model de automacara ca răspuns la solicitările clientilor care, antrenati în proiecte tot mai variate au nevoie de echipamente mai performante si care presupun costuri de întretinere minime. TMC540 detine o serie de caracteristici tehnice si oferă performante care nu sunt disponibile la nici o altă automacara din această categorie. De asemenea a fost special proiectată pentru cerintele pietei europene, se poate deplasa foarte usor si poate lucra astfel la mai multe proiecte în aceeasi zi.
De asemenea, un aspect foarte important în ceea ce priveste performantele automacaralei TMC540 este că se pot obtine economii de până la 60% în consumul de combustibil si până la 10% din costurile de întretinere comparativ cu alte automacarale de aceeasi capacitate.

TMC540 este considerată un real avantaj pentru clienti datorită tehnologiei simple, fiabile si foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. În plus, automacaraua Grove este unul dintre cele mai puternice si mai economice modele din clasa sa.

TMC540 are o capacitate maximă de 40 t, un brat din 4 tronsoane cu extindere de 31 m, măsoară 12 m lungime si 2,55 m lătime. În plus, poate fi dotată cu prelungitor zăbrelit extensibil de 7,9/13,7 m pentru a atinge o înăltime maximă de 41,1 m.

Autosasiul cu 4 axe are o axă - fată si trei axe - spate. Această configuratie asigură manevrabilitate sporită fată de variantele standard 8 x 4, o mai bună distributie a sarcinii si abilităti deosebite de lucru si transport pe terenuri neamenajate.

"Grove TMC540 este un echipament foarte economic si poate lucra la mai multe proiecte în aceeasi zi", a precizat Guillaume Van Hoeck, Product Manger al Manitowoc despre noul model de automacara disponibil pe piată. "Datorită tehnologiei dovedite si eficiente din punct de vedere al costurilor folosită de Manitowoc, clientii pot fi cu un pas înaintea competitorilor", a mai declarat acesta. TMC540 are o diagramă de lucru avantajoasă comparativ cu celelalte alternative de pe piata europeană. Consumul mic de combustibil se datorează utilizării a 2 motoare: cel de pe autosasiu pentru deplasare si cel de pe  suprastructură pentru actionarea instalatiei de ridicat, acesta din urmă fiind un motor Cummins QSB de 82kW cu capacitate de 3 l. Troliul furnizează o fortă de tractiune în cablul de sarcină de 54,4 kN la o viteză maximă de înfăsurare/desfăsurare a cablului pe tambur de 138 m/min.

În configuratie standard, TMC540 cântăreste 30 de tone. Sarcinile pe osii permit deplasarea automacaralei pe drumurile publice din România, în conditiile respectării prevederilor A.N.D., fără taxe suplimentare. 
Gama de macarale mobile si automacarale Grove dispune de echipamente de ridicat  cu sarcini cuprinse între 35 si 450 t si cu lungimi de brat (cu tot cu prelungitor) de la 44 la 130 m.

Grupul Manitowoc, din care fac parte brandurile Potain si Grove detine peste 100 de  fabrici de productie si servicii în 27 de tări din America si Europa. Este recunoscut ca cel mai mare furnizor de echipamente de ridicat pentru industria de constructii, iar gama sa de macarale acoperă: macarale turn si autoridicătoare Potain, macarale cu brat telescopic Grove, senilate cu brat zăbrelit Manitowoc.

GROVE TMC540
- Capacitate maximă: 40 t
- Brat: 31 m
- Sarcina maximă la 31m: 8,4 t
- Prelungitor extensibil: maxim 13,7

Distribuitor autorizat al mărcilor Potain si Grove, membre ale grupului Manitowoc în România - MARCOM RMC’94, Otopeni.
www.marcom.ro


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI